Tervetuloa sisälle Joukolan mökkiimme. Täällä meidän perhe viettää paljon aikaa. Kyseessä on kolmekymmentä vuotta vanha mökki. Mökki on juuri sopiva meidän mökkeilytarpeisiimme.

Tupa, keittiö ja takkahuone ovat kaikki samaa yhtenäistä tilaa. Kyseisestä tilasta nämäkin kuvat ovat. Mökissämme on kolme makuuhuonetta, minkä lisäksi makuutilaa löytyy parvelta. Parvesta tulee varmasti jännittävä leikkipaikka tytölle´muutaman vuoden päästä. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Tästä postauksesta pääset näkemään miltä mökin kylpyhuone näytti ennen ja jälkeen parin vuoden takaista remonttia.

Tuvassa on aina ollut pirttipöytä penkkeineen ja Lundian hyllyt. Hauska huomata, miten trendit uusiutuvat; Lundiahan on tehnyt uuden tulemisen viime vuosina. Lisäksi takkahuoneessa olevat Annansilmän lumikenkä-tuolit ovat sisustuslehtien ja -blogien perusteella taas suosiossa.

Tämän syksyn sisustusprojekti on makuuhuoneiden uudelleen sisustaminen ja järkkäily, kun tytär muuttaa makuuhuoneestamme omaan huoneeseen nukkumaan. Lisäksi erillinen pieni vessa pitäisi remontoida lähiaikoina (eli lähivuosina), kunhan saan inspiraation ruveta suunnittelemaan remonttia.

Eihän projekteilla tosin ole kiire,  mökillä voi ottaa välillä rennosti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla