Jos keittiö mökillä näyttää tältä, on asialle luultavasti tehtävä jotain.

Vai mitä olette mieltä?

Keittiöremontin pitäisi olla valmis ennen toukokuuta. Joten saa nähdä miten kiire tässä tulee, kun alkutilanne näyttää tältä.

Kävimme viikonloppuna tapaamassa Kvikin ja Iskun keittiösuunnittelijoita. Saimme tarjoukset. Luonnollisesti tarjoukset olivat korkeammat mitä olin projektiin ajatellut sijoittaa. Kalusteiden ja kodinkoneiden lisäksi pitäisi maksaa putkimiehelle, sähkömiehelle ja remonttimiehelle.

Onpas vaikeaa päättää mihin tulee jääkaappi, mikro, uuni ja liesi. Tarvitaanko mökille tiskikone vai ei? Itse inhoan tiskaamista, joten voitte päätellä minun mielipiteeni tästä asiasta, mutta mieheni ja äitini ovat ehkä hiukan eri mieltä.

Projekti jatkuu ensi viikonloppuna uusilla tarjouksilla ja suunnitelmilla. Siihen asti taidan pyöritellä Ikean keittiösuunnitelmaohjelmaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla