Nopeasti laskin, että olen blogannut viimeiset kuusi vuotta. Se on pitkä aika. Kaikki alkoi hääblogistani Jotain vaaleanpunaista, kun olin läpikäynyt upean hääpäivämme blogissa päätin, että en enää koskaan bloggaa. Tätä päätöstä kesti sen pari kuukautta kunnes perustin Joukolatar-blogin. Halusin blogin, jossa voisin jakaa ravintolavinkkejä, sisustushaaveilla ja jakaa elämääni ilostuttavia asioita. Tulin raskaaksi ja melko pian blogini täyttyikin raskausjutuista ja siinä vaiheessa Vauvakin pyysi minua bloggaajaksi. Vasta esikoisen ollessa muutaman kuukauden ikäinen uskaltauduin siirtymään portaaliin bloggaamaan ja sillä tiellä ollaan.

Usein en edes käsitä kuinka paljon teitä lukijoita onkaan siellä ruudun toisella puolella. Viimeisen raskauden myötä lukijamäärät ovat tuplaantunut. Erityisen kiitollinen olen teistä vakiintuneista fiksuista lukijoista. Moni onkin tullut kadulla juttelemaan, kuinka ovat seuranneet blogejani jo sen kuuden vuoden ajan. On ollut mukava tietää, että blogiani seuraa ihmiset, jotka ovat samanlaisessa elämäntilanteessa kanssani.

Bloggaajana sitä miettii jatkuvasti arjen keskellä, että tästä asiasta olisi kiva kertoa blogissa ja tästä. Juttuideoita olisi vaikka kuinka, mutta aikaa päivissä on kuitenkin rajallisesti. Nautin eniten siitä kun teen postauksen esimerkiksi lastenhuoneen sisustamisesta, retkistämme ja kivoista brunssipaikoista. Blogini on muokkaantunut elämäntilanteiden mukaan - on ollut vauva-aikoja, raskauksia ja nyt uuden kodin remontoimista ja sisustamista. Blogissani pyörineet postaussarjat, kuten raskausaikana viikottaiset raskauskuulumiset ja nyt vauvan kuukausikuulumiset, ovat aina olleet tärkeitä postauksia minulle.

Olen pyrkinyt rajoittamaan bloggaamisen päikkäriaikoihin ja iltoihin sen jälkeen kun lapset ovat menneet nukkumaan. Mutta rehellisesti sanottuna seuraavat blogipostaukset, niiden valmistelu, aiheiden miettiminen ja julkaiseminen pyörivät päässä 24/7. Olen aina halunnut, että blogikuvat ovat edes jonkuntasoisia ja niitä olisi postauksessa useampi, näin ollen saan tähänkin kulumaan yllättävän paljon aikaa. En uskalla edes miettiä kuinka monta tuntia viikossa minulla menee aikaa bloggaamiseen. Tähän saa kyllä kulumaan niin paljon aikaa kuin vain haluaa ja usein tämä harrastus imaiseekin mukaansa totaalisesti. Minut löytää yleensä kotimme sohvalta kone sylissä ja jos oikein panostan työpäivääni niin nautin siitä kun voin tehdä "töitä" sängyllä.

Julkaisutahtini on koko kevään pysynyt kohtuullisissa määrin, sillä olen tietoisesti tehnyt töitä sen eteen, että löydän tasapainon arjen eri osa-alueiden välillä. Tällä hetkellä olen pyrkinyt keskittämään bloggaamisen yhteen iltaan viikossa ja äitiysloman alusta alkaen työpäiväni on ollut sunnuntai, mutta valitettavasti olen todella harvoin pysynyt tässä tavoitteessa ja löydänkin itseni taas päivittäin koneelta. Sitä kun tuntuu jääneensä koukkuun tähän bloggaamiseen.

Huomenna paljastan uutisia koskien bloggaamistani. Isoja päätöksiä on nimittäin tehty...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla