Nyt on lastenvaatekirpputoriostosten tekeminen tehty helpoksi! Kävin tutustumassa useamman mammaystäväni suositusten innoittamana Minipoppoon myymälään Kannelmäessä. Aivan siinä kauppakeskus Kaaren vieressä.

Minipoppoo on hyväkuntoisten käytettyjen lastenvaatteiden- ja tarvikkeiden osto-myyntiliike. Minipoppoo tuntuu valitsevan melko tarkkaan mitä vaatteita ostavat myyntiin, joten kirppikseltä voi tehdä erinomaisia löytöjä. Myynnissä olevat lastenvaatteet olivat laadukkaita, puhtaita, hyväkuntoisia, silitettyjä ja uusia (pyrkivät kuulemma ottamaan myyntiin ainoastaan 2010 jälkeen valmistettuja vaatteita).

Myymälässä kaikki myytävät vaatteet on lajiteltu koottain eri pöytiin. Tyttöjen ja poikien vaatteet on laitettu esille omiin pöytiinsä. Ei siis tarvitse käydä läpi kuin ne pöydät minkä kokoisia vaatteita olet juuri sillä hetkellä etsimässä - miten helppoa! Lisäksi ulkovaatteet, yöpuvut ja kengät ovat eroteltu omiin rekkeihinsä. Muutenkin minipoppoo oli todella siisti ja tuotteet nätisti esillä.

Ei haitannut vaikka myymälä oli hiukan ahdas, vaunut mahtuivat testikerralla hyvin sisään, sillä muita vaunullisia asiakkaita ei ollut paikalla. Hintataso taisi olla hieman korkeampi kuin muissa pk-seudun lastenvaatekirppiksillä, sillä esimerkiksi bodyt maksoivat 2,40€ ja useimmiten olen maksanut bodeista 1€. Lisäksi olisin toivonut, että myynnissä olisi ollut jopa enemmän merkkituotteita.

Mutta Minipoppoo pääsi kyllä ehdottomasti lastenkirppissuosikkeihini esillepanoillaan, siisteydellään ja laadukkailla tuotteillaan.

Aikaisemmat lastenvaatekirppis käyntikohteeni löydät tunnisteen lastenvaatekirpputori alta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla