Kotona! Kotiuduin perheeni kanssa viime yönä Zürichistä, jossa vietimme kolme päivää miniloman merkeissä. Ihan uskomatonta, miten hyvää tällainen viikonloppureissu tekikään, tuntui, että olisimme olleet pidempäänkin poissa Suomesta. Tämä päivä onkin mennyt jotenkin ihmeellisissä mielentilassa ja arkeen palautuminen tuntuu vaikealta, ajatukseni jäivät Zürichin kaduille, joulumarkkinoille ja kivoihin kahviloihin.

Kolme päivää kuluivat todella nopeasti. Tämä oli minun ja mieheni neljäs yhteinen matka Zürichiin, joten aikaa ei kulunut kaupunkiin tutustumiseen vaan saimme koko perhe fiilistellä tätä mieletöntä kaupunkia ja vaan nauttia yhdessäolosta. Päivät kuluivat kaupungilla kierrellen, shoppaillen, eläintarhassa, joulumarkkinoilla, kahviloissa ja ruokaravintoloissa.

Tämän postauksen kuvat ovat Limmat-joen rantakadulta, aivan Zürichin keskustasta. Limmat-joki menee Vanhan kaupungin läpi ja se lähtee Zürichjärvestä ja sen varrella on kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kauniita siltoja.

Ajattelin tehdä useammankin postauksen meidän reissussa. Luvassa olisi ainakin esittely Zürichin päänähtävyyksistä, jouluista fiilistelyä joulumarkkinoilta, kahvilavinkki ja retkikokemus eläintarhaan. Olisiko sinulla joitain matkapostaustoiveita? Oletko suunnittelemassa reissua Zürichiin ja haluaisit tietää jotain erityistä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla