Teen varmaan suurimman osan designhankinnoistani Finnish Design Shopista, tai ainakin käyn usein haaveilemassa kyseisellä sivustolla. Pitkästä aikaa ostin Joukolaan jotain uutta, nimittäin tämän &Traditionin Milk-pöytävalaisimen. Olen monesti ihaillut Milkin designia ja kun FDS:ssa tuli pari viikkoa sitten vastaan kampanja, päätin valaisimen extempore hankkia.

Milk-valaisin on mukavan ajaton ja moderni. Lasikupu on kaunis ja jotenkin koko valaisin on sympaattinen - mieheni mielestä valaisin näyttää ihan jakkaralta. :) Kiva lisä on, että katkaisimessa on himmennin.

Puu on materiaalina viime aikoina ruvennut viehättämään minua entistä enemmän, mikä olikin yksi syy miksi Milkin mökille hankin. Olenkin Joukolassa viime kuukausien aikana kaivanut varastoista mökin alkuperäisiä puisia kalusteita, kuten kuvissakin näkyvän Lundian kaapin. 

Huomaa, että illat ovat ruvenneet jo pimenemään ja eilen sunnuntainakin oli jo kovin syksyisen oloista. Pääsipä Milkikin valaisemaan mökkiämme.

Valoisaa alkanutta viikkoa sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla