En ole ikinä ollut mikään jenkkifani, mutta halusin kuitenkin päästä kokemaan Midhillin amerikkalaisen brunssin

En ole ikinä ollut mikään jenkkifani, mutta halusin kuitenkin päästä kokemaan Midhillin amerikkalaisen brunssin. Paikan oivallinen sijainti Citykäytävässä sattui sopivasti meidän sunnuntairetken varrelle. Saimme kivan ikkunapöydän ilman pöytävaraustakin.

Tyyliin sopivasti brunssin annokset tilataan listalta. Aamiaislistalla on muun muassa toasteja, buugereita,  munakkaita, munakokkelia, salaatteja, pirtelöitä, pannukakkua, jälkkäreitä yms.

 Minun vegebrunssi oli suussasulava ja ihanan mehevä. Seuralaiseni kehui Cheese burgeriaan maukkaaksi. Lisäksi oli pannukakkua ja juustokakkua. Nälkä ei jäänyt, vaikka otimme näin vähän annoksia. Seuraavaan kertaan jäi paljon herkkuja nautittavaksi. Kallis paikka toki on verrattuna moneen muuhun Helsingin brunssipaikkaan, mutta kivan erilainen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla