Viime viikonloppuna juhlittiin meidän 2-vuotiasta pikkuneitiä. Juhlamekon hankinta jäi kiireisen viikon vuoksi hyvin viime tinkaan, vaikka muut juhlavalmistelut oli tehty tai päätetty jo hyvissä ajoin. Sillä synttäreiden teemana oli kumiankat, halusin mekon olevan joko keltainen tai merihenkinen. Mukavaa keltaista mekkoa en löytänyt, mutta onneksi merihenkisyys oli tänä keväänä in lastenvaatteissa ja potentiaalisia mekkoja löytyi markkinoilta useampikin.

Itiksen Zarasta oli valitettavasti loppunut sopivan kokoinen siniraidallinen mekko, harmittaa, että olin jättänyt ostoksen niin viime tinkaan, sillä olisinhan voinut tilata mekon Zaran verkkokaupasta. Tämä mekko kun olisi maksanut ainoastaan 10€. H&M:n mekkovalikoima oli myymälässä hyvin suppea, vaikka netissä olin ihaillut muun muassa tätä merihenkistä mekkoa. Lopulta täydellinen mekko löytyi KappAhlista, ihan mahtavaa, että heidän Hampton Republic 27-mallistoaan saa nykyään myös pienissä koissa. Myymälässä odotti kaunis raidallinen mekko, joka oli vielä kaikenlisäksi pitsinen - täydellistä! Asusteeksi iso valkoinen rusetti, niin juhlalook oli valmis.

Huomisessa synttäripostauksessa sitten näkyy, miltä mekko näytti päivänsankarin päällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla