Menovinkki viikonlopulle: Virka Galleriassa on esillä viimeistä viikonloppua Tarinoiden puisto. Eli jos et ole yksi niistä 50000 kävijästä, joka on jo näyttelyssä käynyt, niin suosittelen vierailemaan lasten kanssa tässä ihastuttavasssa lastenkirjallisuustapahtumassa.

Tarinoiden puisto on kaikkien aikojen suurin lastenkirjallisuustapahtuma. Puistossa pääsee kokemaan monella eri tapaa tarinoiden maailmaa. Kuvitusnäyttelyssä on esillä 40 kuvittajan teoksia. Puistossa on esillä kaikki kuvitusten lähdekirjat sekä satoja muita lastenkirjoja. Helsinki-kirjoille on puistossa oma osastonsa. Lapset ja aikuiset voivat valita mieluisan teoksen ja syventyä lukemaan sitä johonkin lukuisista ihanista "puunkoloista". Tove Janssonin juhlavuotta muistetaan jännittävällä hattivattiluolalla ja on puistossa myös iso muumilaakson Mörkö.

Itse kävin tyttöni kanssa näyttelyssä tänään ja ihastuin näyttelyyn kovasti. Vauvan mielestä parasta oli hieman jännittävä hattivattiluola ja nurmikolla oli hänen mielestään kiva selailla kirjoja. Seurueemme hieman alle kouluikäiset lapset saivat Tarinoiden Puistosta paljon iloa irti.

Suosittelen pistäytymään kaupungintalolla, jos tänä viikonloppuna liikut lasten kanssa Helsingin keskustassa.

Helsingin kaupungintalon Virka galleria avoinna la-su klo 10-16.

Vapaa pääsy

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla