Ensi sunnuntaina 19.3.2017 Espoossa järjestetään Blogikirppis & pienet shoppailut - tapahtuma. Tapahtuma on Kauppa&Galleria Tallissa klo 11-16 osoitteessa Finnoontie 3. Tapahtuman yksi pääorganisoijista on ihastuttava Pinja, joka on tuttu kivojen by Pinja-imetyskorujen takaa. Järjestäjät ovat saaneet tapahtumaan lapsiperheille soveltuvia yrityksiä, tekemistä ja bloggaajia myymään kirppikselle. Yrityksistä mukana ovat mm. ihastuttavat byPinja, Kiddow ja Lil´Decor. Tapahtumassa pääsee poniratsastamaan, tapaamaan imetystukiäitiä, valokuvaukseen pop up-valokuvaamaan ja jumppaamaan. Lisää tietoa tekemisistä löytyy tapahtuman facebook-sivuilta.

Itse olen myös mukana blogikirppiksellä myymässä. Jipii! Mun myyntipöydästä löytyy vauvanvaatteita koossa 50-62, vauvantarvikkeita ja joitakin odotusajanvaatteita koossa L. Vauvanvaatteita tuntuu olevan melkein yhden Ikea-kassillisen verran. Vauvatarvikkeista tuon myyntiin mm. Manducan, lämpöpusseja, tuttipulloja (käyttämättömiä). Lisäksi jos joku osoittaisi kiinnostusta, niin voisin tuoda myyntiin ensisängyn, jota ehkä "blogisängyksikin" voi sanoa.

Tulkaa ostoksille ja fiilistelemään. Perille pääsee mm. Kampista busseilla nro 154, 156 ja 158, tai omalla autolla. Ja hei olisi kiva, jos tunnistatte minut tapahtumassa ja seuraatte blogiani, niin tulkaa sanomaan moi. Nähdään sunnuntaina.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 | 

Ai että himottaisi pikkuruiset vaatteet ja sänky syksy vauvalle mutta kuopiosta turhan pitkä matka :(

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Bloggaajat kyllä maksavat tekemästään työstä verot yms. Eli ei siinä kyllä ole mitään noloa kierrättää hyväkuntoista tavaraa.

Vierailija
3/10 | 

Niin oletko maksanut verot saamistasi tavaroista? Luin jostain että tosi monet jättävät hoitamatta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla