Isoja päätöksiä olisi tehtävä ennen vauvan syntymää, eli mitkä vaunut hankimme hänelle.

Tavoitteena on löytää yhdistelmävaunut, jotka olisivat ennenkaikkea hyvännäköiset, tyylikkäät, modernit ja väriltään joko mustat tai harmaat. Tämä kriteeri on ehkä minulle se tärkein. :)

Tämän lisäksi olemme mieheni kanssa yhdessä miettineet, että vaunujen tulisi olla näppärät nelirenkaiset menopelit, joissa ainakin eturenkaat pyörivät sen 360astetta ja että ne saa tarvittaessa lukittua. Renkaiden tulisi olla puhkeamattomat ilmakennopyörät. Sillä asumme kerrostalon toisessa kerroksessa tulisi kopan saada helposti irrotettua vaunurungosta, jotta saisimme sillä kannettua vauvan kotiin. Mökkireissuja ja päivittäisiä automatkoja varten vaunut pitäisi saada helposti kasattua mahdollisimman pieneen kasaan. Työntöaisan pitäisi olla helposti liikuteltavissa ja taitettavissa, sillä olemme mieheni kanssa hieman eri mittaiset. Vaunuissa pitäisi olla iso säilytystila päivittäisiä kauppareissuja varten. Kaiken tämän lisäksi vaunut tulisi olla pitkäaikainen sijoitus, joita voisimme käyttää taaperoikään asti, eikä uusia tuhanneneron menopelejä tarvitsisi ostaa heti vuoden päästä.

Vaunuliikkeisiin uskaltaudumme luultavasti vasta vuoden vaihteen jälkeen. Tähän mennessä olemme googletelleen potentiaalisia vaihtoehtoja ja etsineet muiden vanhempien positiivisia kokemuksia vaunuista keskustelupalstoilta. Ja ulkona liikkuessamme olemme olleet aina silmäkovana kun vastaan tullut hyvännäköisiä vaunuja.

Tässä yhteenvetoa kivoista meidän makuumme olevista yhdistelmävaunuista. Lopullinen päätös tehdään toki vasta kun ollaan käyty koeajamassa vaihtoehtoja vaunuliikkeissä.

BRIO GO

kuvat: VauvaPiste

MUTSY EVOkuvat: Lastenturva

MUTSY IGO kuvat: Lastenturva

STOKKE CRUSI kuvat: Baby Style

DORJAN SOFT START

kuva: Pikkuhurmuri

Bugaboota myös mietimme, mutta viimeisten takaisinvetojen vuoksi olemme ehkä luopumassa kyseisestä merkistä.

Olisiko jollain lukijoista kokemusta joistain helmi yhdistelmävaunuista?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla