Tällä hetkellä olo on jotenkin pöllömystynyt ja kuplivan onnellinen. Joitakin viikkoja pidimme mieheni kanssa pientä salaisuutta sisällämme, mutta pikku hiljaa uskalsimme kertoa läheisillemme ja eräät heistä jo arvasivatkin tämän salaisuuden. On onnellista ja uskomatonta päästä jakamaan tämä iloinen asia myös täällä blogissa. Meille tulee vauva! Jos kaikki menee hyvin on meidän perheessä lokakuussa neljäs jäsen. Olemme nähneet vauvamme nyt kaksi kertaa ultrassa ja hän on kasvanut ja kehittynyt hyvin. Ehkäpä tässä vaiheessa uskallan jo ruveta nauttimaan tästä raskausajasta. Toivottavasti jaksat seurata, kuinka tämä blogi muuttuu jälleen odotusblogiksi ja täydelliseksi vauvahössötykseksi.

KUVAT: Susanna Hynynen

Kommentit (31)

Säde
3/31 | 

Ihana uutinen! Onnea oikein paljon koko perheelle! On jotain niin ainutlaatuista seurata masun kasvua pienen esikoisen kanssa :)

:)
4/31 | 

ihanaa! Paljon onnea vauvasta! Täälä myös sain juuri tietää että meille tulee kolmas lapsi marraskuussa :) joten odotan todella paljon ihanaa vauvablogia ja vinkkejä :)

Jenna
5/31 | 

Paljon onnea! Täällä myös huhtikuussa 2014 esikoisensa saanut ja nyt kasvatan mahaa sun kanssa päivälleen samoilla viikoilla :)

Marika 58
7/31 | 

Paljon onnea ja mukava seurata blogiasi :) Minulla myös vatsassa kasvaa pikkuinen uusi ihme, 5. lapsi! huonoa oloa ja järkyttävää palelua kestänyt nyt muutaman viikon, loka-marraskuun vaihteessa on laskettuaika! Ihanaa odotusta siis täälläkin. Onnea matkaan :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Onnea sinulle! Kuulostaapa ikäviltä raskausoireilta. Itse olen voinut alkuraskauden todella hyvin, joten voin vaan kuvitella millainen olo sinulla on.

Leena
8/31 | 

Paljon onnea! Löysin blogisi brunssiarvosteluja etsiessäni. Silloin synnytyksesi oli lähellä. Me kaksi isovanhempi-ikäistä jäimme seuraamaan, kuinka perätilasynnytyksen käy.

Juuri eilen kysyin mieheltäni, että muistaako hän "Joukolatar" blogin ja kerroin, että siellä etsitään uutta asuntoa ja olisikohan lisää vauvoja tulossa! Meillä itsellämme taas on se vaihe elämässä, että muutamme ensi vuoden puolella yksitasoisesta erillistalosta kerrostaloon.Iso muutos tämäkin,  pitäisi vaan tehdä vielä keittiöremontti ennen myyntiä.

Terveisin Leena Laurinlahdesta

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Oikein siis arvasit. :) Tosiaan etsimme isompaa asuntoa uuden perheenjäsenen vuoksi. Tuntuu vaan vähän toivottomalta, sillä meidän toiveiden täyttymiä asuntoja ei oikein tunnu tulevan myyntiin markkinoille.

Pinkku84
9/31 | 

Paljon Onnea koko perhe.
Meille kans tulossa kaksoset 26.10. Ennestään esikoinen 05.14
Hurjan jännittäviä aikoja vietetään. Isovanhemmat ei vielä tiedä asiasta ;)

Vierailija
11/31 | 

Ihanaa! Tosi paljon onnea ja halauksia! 😊 Oon seurannut sun blogia tooosiii pitkään ja odotan aina innolla uutta postausta. Täälläkin on pieni vauvakuume nostellut päätään mut meillä on jo 3 lasta joten taidan vaan pysyä ajatuksen tasolla tässä kuumeilussa, neljän kanssa vois olla jo pikkasen liian haipakkaa 😄

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos onnitteluista ja kiitos, että seuraat blogiani. <3 Vauvakuume on ihana ja parasta on sitten kun tekee positiivisen raskaustestin.

Vierailija
13/31 | 

Paljon onnea, ihania uutisia! Mukavaa päästä lukemaan teidän matkasta kohti vähän isompaa perhettä. Täällä odotellaan esikoista syntyväksi 6/2016. Kiitos kivasta blogista!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

IIIIk, kiitos tuhannesti onnitteluista. Sydämelliset onnittelut sinulle tulevan kesävauvan johdosta. <3 Kiva kun annoit palautetta, lämmitti mieltä.

ihmejatavis.blogspot.fi
14/31 | 

Johonkin sun juttuun jo kirjoittelinkin että taitaa olla vauva tulossa..
ONNEA!

Pauke
15/31 | 

Arvasin, mutten oo rohjennu kysyä ;) Joistain päivityksistä tuli vaan semmonen olo. Skumpan sijasta vettä, väsymystä Joukolassa ja Rakas esikoiseni päivitys. Esikoisen seuraksi siis jatkoa?! ;) Ihania uutisia. Oikein paljon onnea teidän perheelle! <3 Hyvävointista odotusta sinne! Toivottavasti uusi koti löytyy hyvissä ajoin. Vauvahömppää odotellessa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla