Voi tätä onnen määrääVoi tätä onnen määrää. Meille on tulossa vauva!
Joku lukijoista on tämän uutisen ehkä huomannutkin Instagramin puolella. Pitkään toivovamme esikoisen laskettuaika on huhtikuun alussa.

Tänään kävimme Kätilöopistolla rakenneultrassa, eli viikolla 20. mennään. Se tunne kun näet, jo nyt niin rakkaan tyypin liikkeet ja muodot, on ihan uskomaton. Muistelen, että ensimmäisessä ultrassa taisin hokea koko puolituntia vain "uskomatonta, ihanaa, uskomatonta". Ultassa ymmärtää, että suuri onni on oikeasti vihdoin totta myös meidän kohdalla. Vauvallamme on kaikki hyvin, hän on täydellinen. Nyt voimme rauhassa valmistautua hänen syntymäänsä.

Olen voinut koko alkuraskauden erinomaisesti. Kerron tarkemmin oloistani, tuntemuksistani ja tekemisistäni varmasti tarkemmin myöhemmin täällä blogissakin.

Elämä on just hyvin just nyt. Yritän nauttia tästä hetkestä mahdollisimman paljon.
Olen kiitollinen.Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla