Toiveesta avaan meikkipussini sisällön.

Laskin, että aamuisin käytän meikkaukseen ainoastaan viittä eri tuotetta, siis 5, joista yksi on ripsientaivuttimet, joten niitäkään ei voi oikein laskea kosmetiikaksi. Aikaa meikkaamiseen kuluu siis vaivaiset pari minuuttia. Työskentelin pari vuotta sitten L'Oréal Finlandilla, joten luonnollisesti olen ihastunut kyseisen talon brändeihin, mutta on meikkipussiini löytänyt viime aikoina tiensä myös muiden kosmetiikkabrändien tuotteita. Meikkipussina toimii yllätysyllätys Longchampin Le Pliage.

Pohjustukseen käytän Diorin Nude Air. Ihan uskomatonta, että olen viimein löytänyt täydellisen meikkivoiteen iholleni. Meikkivoidetta annostellaan pipetillä, sillä tuote on hyvin ohutta. Vain muutama tippa riittää kämmenpohjalle, josta levitän tuotteen sormilla kasvoilleni. Nude Air ei tunnu miltään levittämisen jälkeen ja se tekee ihostani tasaisen ja luonnollisen näköisen.

Kun puuteri rupeaa loppumaan marssin aina joko Maybellinen tai L'Oréalin ständille. Tällä hetkellä minulla on käytössä Nude Magique BB-puuteri. Vaikka Nude Air meikkivoide jättää ihon mattapintaiseksi, rupeaa minulla kasvojen t-alue päivänmittaa kiiltämään, joten päivän aika lisään kerran tai kaksi puuteria kasvoilleni. Olen ollut tähän L'Oréalin puuteriin todella tyytyväinen. Puuteri tasoittaa ihoni sävyä nätisti ja pitää ihoni mattapintaisena. Rasiakaan ei ole käytössä hajonnut, mistä iso plussa. En nimittäin tiedä onko minulla aina ennen ollut huonoa tuuria, mutta jossain välissä puuterirasia hajosi käytössä ja sehän harmitti, kun itse tuotetta oli vielä käytettävissä, mutta rasiaa oli vaikea käyttää.

Ripsiväri taitaa olla meikeistä se, jota vaihtelen useimmiten. Tavoittelen aina mahdollisimman pitkiä ja eroteltuja ripsejä. Tällä hetkellä käytössäni on Maybellinen Illegal Length ripsari. Kyseinen tuote täyttää nuo kaksi aikaisemmin mainitsemaani vaatimusta. Lisäksi ripsiväri pysyy hyvin koko päivän ajan, eikä varise taikka leviä.

Minulla on luonnostaan todella tummat kulmakarvat, mutta haluan kuitenkin korostaa niiden luonnollista sävyä entisestäänt. Tämän vuoksi käytän päivittäin kulmien meikkauksessa L'Oréalin Brow Artist Plumper kulmamaskaraa. Tuotetta on todella helpo käyttää ja se tekee kulmakarvoista siistin näköiset.

Joinain päivinä saatan innostua meikkauksesta sen verran paljon, että sipaisen huuliini väriä. Lähinnä käytän huulikiiltoja, mutta erityisesti juhliin laitan huulipunaa. Todella pitkäkestoinen, hoitava ja muutenkin miellyttävän tuntuinen huulikiilto on Lancomen Lip Lover. L'Oréal Paris Color Riche sävy 377 Perfect Red on nimensä mukaisesti täydellinen punainen huulille. Olen vielä ihan teini, sillä tykkään käyttää Baby Lipsiä, hoitaa ja antaa kivan sävyn, täydellistä. Alla olevassa kuvassa minulla on huulissa Baby Lipsin Pink Punchia.

Kaunista iltaa sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla