KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän perhe on kolmen viikon päästä lähdössä kaupunkilomalle Zürichiin fiilistelemään sveitsiläistä joulunaikaa. Tämä minun ja mieheni neljäs matka Zürichiin, ollaan oltu kaupungissa keväällä, kesällä ja syksyllä ja nyt päästään nauttimaan tutusta kaupungista näin joulun aikaan. Zürich on ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani: kaunis, siisti, yllättävä, kompakti ja siellä on helppo liikkua. Tytär pääsee ensimmäistä kertaa Sveitsiin, vaikkakin sehän oli juuri Zürich, jossa selvisi elokuussa 2013, että meitä olikin matkalla kolme kahden sijasta, siitä tulikin ikimuistoinen matka, eli tavallaan hän on käynyt jo aikaisemmin Sveitsissä. <3

Vannotin meidän keväisen Berliinin matkamme jälkeen, että en todellakaan lähde lapsen kanssa kaupunkilomalle ainakaan viiteen vuoteen, mutta tämä matka on erityinen, sillä upea kälyni asuu Sveitsissä ja majoittaudumme hänen luonaan. Sen lisäksi, että vietämme aikaa perheen kesken olisi tarkoitus tällä kertaa nauttia mm. yhdestä Euroopan suurimmasta sisätiloissa pidettävästä joulumarkkinasta, Zürichin rautatieasemalla pidetään nimittäin kauniit tunnelmalliset joulumarkkinat. Joulufiilistä on tarjolla toki myös pääostoskadulla Bahnhofstrassella ja vanhassa kaupungissa. Yritämme löytää Zurichistä myös lapsellista puolta vierailemalla muun muassa eläintarhassa. Eli jouluinen rento kaupunkiloma on tiedossa, ilman pakollisia nähtävyyksiä.

Tulevaa matkaa ajatellen saimme Jollyroomilta testattavaksi Beemoo Easy Travel 3-matkarattaat. Ollaan käyty, tai siis pikkuneiti on käynyt, näillä sateenvarjorattailla nyt pari kertaa kaupungilla, messuilla ja kauppakeskuksissa. Rattaat ovat niin pienet ja näppärät, että ne kulkevat nyt jatkuvasti auton takaloostarissa ja tarvittaessa nostettu sieltä käyttöön. Muuten nämä matkarattaat tulevat kulkemaan mukana matkoilla. Meillä tapahtui muutenkin muutoksia vaunurintamalla, sillä myytiin meidän erinomaisesti palvelleet Brio Smilet seuraavaan perheeseen ja otettiin Stokke Scootit päämenopeleiksi.

Alkufiiliset Beemoista on positiiviset. Itse olen ollut iloinen monestakin ominaisuudesta, mutta isoimmat riemunkiljahdukset olen saanut turvakaaresta ja itse istuimesta. Rattaissa on nimittäin todella hyvä istuinasento ja lapsen on hyvä istua rattaissa, istuin on riittävän syvä, eikä lapsi valu välittömästi pois kyydistä.

Ainut miinus meidän Stokkeissa Scooteissa on kaaren uupuminen, joten olen todella happy, että näissä matkarattaissa on turvakaari. Tytär tykkääkin pitää kiinni kaaresta kun ollaan liikkeellä ja näin ollen hän pystyy istumaan rattaissa ryhdikkäästi.

Pikkuneiti oppi yllättävän nopeasti, että halutessaan hän voi valua pois rattaista turvakaaren ali (se haarakiila nimittäin uupuu, mistä tulee yksi miinus). Onneksi Beemoissa on 5-pistevaljaat, joita on helppo käyttää ja ne saa todella helposti auki ja kiinni. Tiedätte varmasti ne valjaat, joita ei saa kiinni tai auki ikävän jäykkyyden tai haurauden vuoksi. Lisäksi tykkään, että valjaissa on hyvät pehmusteet.

Isoin opettelu on ollut siinä, että Beemoissa on työntökahvat, nimittäin sekä meidän Brioissa ja Stokkeissa on työntöaisa. Olen tottunut, että työntöaisan ansiosta vaunuja pystyy ohjaamaan vaikka yhdellä kädellä. Beemoo Easy Travel 3-matkarattaat ovat kuitenkin yllättävän tukevat ja vakaat, että niissä on hyvä ohjattavuus ja olen pystynyt ohjamaan rattaita tarvittaessa myös yhdellä kädellä. Esimerksi kaupungilla liikkuessa usein tulee tilanteita, että toisella kädellä pitää pitää ovea itselleen auki ja toisella kädellä saada rattaat ohjattua sisälle. Miinus tulee toki siitä, että työntökorkeutta ei pysty muuttamaan, mutta vaikka mieheni on minua 15cm pidempi on hän pystynyt helposti työntämään rattaita, sillä kahvat ovat sen verran pitkät ja pystyasennossa. Ja vielä yksi plussa kahvoissa on, niihin saa kätevästi käsilaukun roikkumaan. :)

Beemoo Easy Travelit löytyy myös neljä pyöräisinä, mutta halusin nimenomaan saada käyttöön nämä kolmella pyörällä olevat tyylikkäät rattaat. Etupyörä on kääntyvä ja lukittava, mikä helpottaa liikkumista. Näitä matkarattaita on mukava työntää niiden all-round jousituksen ansiosta.

Matkarattaissa on kiva pieni tavarakori, jossa parasta on sen sijainti selkänojan takana, joten siihen on todella helppo päästä käsiksi. Koriin mahtuu näppärästi sekä hoitolaukku että tyttären ulkovaatteet, kun ollaan esimerkiksi siirrytty sisätiloihin. Heidi loves!

Ja tietysti täytyy mainita, että onhan rattaat kivannäköiset, tykkään näiden modernista ulkonäöstä ja muotoilusta. Meidän Stokket on tyylikkään mustat, joten halusin testata jonkun muun värisiä rattaita ja uskaltauduin valitsemaan valkoiset. Arka väri, mutta kankaan pinta on sellaista, että sitä on helppo tarvittaessa pyyhkiä. Easy Travel 3 löytyy muun muassa pinkkeinä, punaisina, beigeinä ja mustina.

Kyselin lopuksi mieheltänikin hänen ensiajatuksia Beemon sateenvarjorattaista. Hän latelikin pitkän listan asioita, joista hän tykkää: kevyet, pienet, helppokäyttöiset, hyvät jarrut, tilava istuinosa, hyvät pyörät pieniksipyöriksi, kuomu, todella helpot kasata ja avata, kantokassi. Totesi lopuksi, että "todella hyvät matkarattaat".

Semmoiset alkufiilikset meidän uusista matkarattaista. Lisää käyttökokemuksia Beemoo Easy Travel 3-matkarattaista on luvassa sitten ensi kuussa meidän kaupunkiloman jälkeen. Sitten selviää miten Beemoon matkarattaat selvisivät todellisista koitoksista.

Beemoo Easy Travel 3 - lastenrattaat saatu Jollyroom.fi:stä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla