KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän uudet matkarattaat pääsivät heti tosi toimiin Zürichin matkallamme. Kerroinkin blogissa viime kuussa alkufiiliksiä matkarattaista, tuolloin päällimmäinen mielipide menopeleistä oli varsin positiiviset. Mitkä on meidän perheen ajatukset matkarattaista nyt kaupunkiloman jälkeen?

Uudet menopelit ovat valkoiset Beemoo Easy Travel 3-matkarattaat. Ja me tykätään edelleen meidän matkarattaista!

Näissä sateenvarjorattaissa on paljon positiivisia ominaisuuksia, joten ajattelin nostaa esille viisi asiaa, joita minä rattaissa arvostan. Beemoot ovat pienet, kevyet ja näppärät, tämä katsotaan yhdeksi ominaisuudeksi. :) Nämä ovat täydelliset kakkosvaunut arkikäyttöön ja erityisesti matkalla nämä olivat kivat, kun muutenkin oli matkatavaroita yms. kannettavana mukana. Sateenvarjorattailla on helppo kulkea kauppakeskuksissa, julkisissa kulkuvälineissä ja kaupungilla. Matkalla tuli monesti tilanteita, että meidän piti kantaa rattaita, joten helpotti suuresti, että mukana oli kevyet rattaat. Lisäksi ruuhka-aikaan liikuttaessa oli näppärää, että vaunut sai helposti kasaan ja näin kannettua näppärästi sisälle muun muassa junaan. Turvakaari on seuraava iso peukun aihe. Meidän ykkösvaunuissa ei nimittäin ole kaarta ja täytyy myöntää, että turvakaari helpottaa kulkemista, sillä se suojaa rattaissa istuvaa lasta ja lapsi saa kaaresta pidettyä kiinni vauhdin pyörteissä. Matkalla oli paljon tilanteita, että välillä Hoo käveli itse ja sitten taas hänen piti tulla rattaiden kyytiin, tällöin helpotti, että rattaissa on turvakaari, eikä valjaita tarvitse olla jatkuvasti sulkemassa ja avaamassa. Kuomu on näissä matkarattaissa iso ja siinä on kurkistusruukku, mutta ennen kaikkea se liikkuu sulavasti, tykkään! Pieni sade ei haitannut, kun laittoi kuomun suojaamaan tyttöä. Rakastan, että tavarakori on matkarattaissa käden ulottuvilla ja siihen mahtuu juuri tarpeellinen määrä tavaraa, eli hoitolaukku ja lapsen ulkovaatteet. Viides ja yksi tärkeimmistä minun pitämästä ominaisuudesta on Beemoo Easy Travel 3-sateenvarjorattaiden moderni ulkonäkö. Minulla on aina ollut tärkeää, että rattaiden ja vaunujen ulkonäkö miellyttää silmääni. Mielestäni nämä rattaat ovat tyylikkäät, sulavalinjaiset ja selkeät. Näitä kehtasi työnnellä myös Zürichissä.

Halusin juttuun myös miesnäkökulmaa, joten tässä haastattelemani mieheni päällimmäiset ajatukset Beemoo Easy Travel 3- matkarattaista. Ihan ensimmäiset asiat jotka mieheni toi esille on, että matkarattaat ovat tosi näppärät, ne on helppo kasata, mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kevyet. Zürichissä jouduimme rattaita usein kantamaan, sillä raitiovaunuissa ei ollut aina matalalattiavaunuja, vaikkakin rattaille oli aina oma merkitty paikka raitiovaunuissa. Tasaisella ja mukulakivillä työntäminen sujuu hänen mielestään täydellisesti, kynnykset sen sijaan ovat vähän hankalat. Tukevat matkarattaat. Turvakaari on "sikahyvä", se tosin voisi olla hänen mielestään pienempi ja lisäksi hänkin kaipaa haararemmiä. Isä-ihminen tykkää, että lapsi pääsee itse kiipeämään kyytiin. Tavarasäilö hyvällä paikalla, mutta se voisi olla isompi, tosin jatkoi heti, että tuskin näin näppärillä ja pienillä rattailla kukaan olisikaan halukas kuljettamaan isoja kauppakasseja. Jarru tooosi helppo käyttää ja tuntuu toimivan, jarrussa on selkeä punainen ja vihreä poljin, joten on helppo tietää onko jarrut päällä vai poissa. Pyörien laakerointi on mieheni mielestä hyvin toteutettu (tää oli joku miesjuttu). Pienet pyörät eivät roiski vettä ja loskaa niin paljon kuin isot pyörät tekisivät. Lopuksi isi sanoi vielä miehekkään mielipiteen, että Beemoo Easy Travel 3-matkarattaat ovat hyvännäköiset.

Seuraavaksi vielä yhteenvetoa Beemoo Easy Travel 3-sateenvarjorattaiden plussista ja miinuksista.

BEEMOO EASY TRAVEL 3 PLUSSAT

 • kevyet -  7kg, jopa minä jaksoin kantaa tyhjiä vaunuja yhdellä kädellä. Tiedäthän tilanteet, kun juna-asemalle pääsee vain portaita pitkin yms.
 • kapeat - 45cm leveät rattaat mahtuvat ruuhkaiseen raitiovaunuun tai pieneen hissiin, tykkään.
 • turvakaari - suojaa rattaissa istuvaa lasta. Lisäksi kaari on helposti avattavissa, joten lapsen laittaminen rattaisiin käy näppärämmin.
 • 5-pistevaljaat -  säädettävät ja helposti avattavat ja suljettavat valjaat, joissa hyvät pehmusteet
 • selkänoja - säädettävä selkänoja, jonka kaltevuutta voi muuttaa rajattomasti. Matkalla lapsi voi ottaa päikkärit rattaissa, sitten kun tulee väsy.
 • hyvät työntää - tukevat. Kahvat tosin vaativat hiukan opettelua tällaiselle, joka on tottunut työntämään työntöaisasta.
 • pyörät - onhan pyörät pienet verrattuna moneen muuhun vaunuihin, mutta pyörät ovat hyvät ja ne pyörivät ja liikkuvat ongelmitta. Kääntyvä etupyörä lisää työntömukavuutta ja näppäryyttä. Rattaat liikkuvat tasaisesti ja niitä on mukava työntää tasaisella ja esim. mukulakivikaduilla.
 • helppo kasata - yksi salpa auki, vedetään kahvoissa olevista vivuista ja laitetaan kasaan - helppoa! Kotona matkarattaat kulkevat jatkuvasti auton takaaloostarissa, josta ne on helppo tarvittaessa ottaa käyttöön.
 • tavarakori - hyvällä paikalla, heti kädenulottuvilla selkänojan takana.
 • kuomu - iso kuomu, joka tulee matalalle asti. Kurkistusruukku ja hyttysverkko.
 • ulkonäkö - sulavaviivaiset, tyylikkäät ja modernit matkarattaat.
 • puhdistettava päällinen - päällistä on helppo putsata kostealla.
 • lapsi pääsee kiipeämään itse rattaisiin istumaan
 • kantokahva - rungossa on kantokahva, josta rattaita pystyy kantamaan, kun ne on laitettu kasaan.
 • sadesuoja - ehdoton lisävaruste
 • juomateline - tottakai jokaisella lattemammalla täytyy olla mukiteline rattaissa ja rantalomilla vesipullo kulkee aina näppärästi mukana.
 • kantokassi - mahtava lisävaruste matkarattaissa. Kokoontaitetut matkarattaat sujautetaan vaan veroketjulla suljettavaan kassiin, ei enää lentokenttien kelmuja ja muovipusseja.

MIINUKSET

 • ihan alas laitettuna kuomussa tulee esille hyttysverkko, jotenka kuomu ei tuo tällöin pimeyttä rattaisiin
 • turvakaaressa ei ole haarakiilaa, minkä vuoksi valjaita pitää käyttää varsinkin liikuttaessa ruuhkaisilla alueilla, ettei lapsi vaan putoa pois kyydistä
 • istuinsuuntaa ei voi muuttaa
 • päällistä ei saa irrotettua
 • heijastimien puute
 • isot kynnykset ja korokkeet on vaikea ylittää, rattaat töksähtävät niihin helposti ja rattaat nousevat niiden yli raskaasti

Ja välillä kävi sitten näin kuten alla olevassa kuvassa. Hupsista. :)

Kaiken kaikkiaan todella näppärät rattaat kaupunkiajoihin, lumikelejä odotettellessa. Ensi kuussa pääsemme sitten testaamaan kuinka Beemoo Easy Travel 3- matkarattaat kuljevat hiekalla, kun lähdemme lomalle Dubaihin.

Vinkiksi loppuun, että Beemoo Easy Travel 3 sateenvarjorattaat ovat juuri nyt Jollyroomissa -30% alennuksessa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla