Oli itsestäänselvää, että halusin otatuttaa raskausajasta valokuvia

Oli itsestäänselvää, että halusin otatuttaa raskausajasta valokuvia. Niinpä eräänä helmikuun päivänä valokuvaaja Pinja Bruun tuli kotiimme. Pinja on keskittynyt erityisesti vauva- ja masukuvaukseen, minkä lisäksi hän on käynyt kuvaamassa häitä.

Toiveenani oli ottaa herkkiä ja luonnollisia kuvia masusta ja toiveeni toteutui. Sillä ennen häitämme vuonna 2012 otatutin huomenlahjakuvia, en halunnut masukuvia otettavan pitsihepeneissä. Lisäksi toivoin, että kuvissa olisi jotain hauskaa, kuten sneak peek kuvassa mielestäni on.

Kotimme makuuhuoneessa oli Pinjan kertoman mukaan oivallinen valaistus luonnollisten kuvien ottamiseen. Puolitoista tuntia sain keskittyä vain masuuni ja sen asukkiin ja silloin tällöin käydä vaihtamassa rekvisiittaa. Oli mukavaa, että kuvat otettiin tutussa ympäristössä omassa kodissa.

Kuvia otettiin parisataa, joista Pinja käsitteli minulle parisenkymmentä kuvaa itselleni käytettäväksi. Joku kuvista päätyy ainakin vauvanhuoneen seinälle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla