Joulu on tänä vuonna hiipinyt pikku hiljaa kotiimme jo reilusti ennen adventin aikaa. Marraskuun lopun suosikit kotona ovat...

....Granitin adventtikynttilät. Haaveilin, että toteuttaisin tänäkin vuonna oman adventtikalenterin jotenkin kynttilöillä ja kun nämä tyylikkään yksinkertaiset kynttilät Granitissa tulivat vastaan, oli ne pakko hankkia. Toisessa numerot menee 1-24 ja toisessa 24-1, en tiennyt kumpi on mieluisampi, joten ostin molemmat. :)

.. amaryllis. Joulun ajan ensimmäinen amaryllis on aina tyylikkäin. Yleensä hankin joulukukat vasta ensimmäisenä adventtina, mutta tänä vuonna en voinut jättää valkoista amaryllista kukkakauppaan, vaan toin sen kotiin minua ilostuttamaan. Niin kaunis ja voimakas kukka. Kiva seurailla miten amaryllis pikku hiljaa avaa upean kukintonsa.

...Nespresson kardemummakahvi. Ei ehkä tarvitse toistaa, mutta äitiyslomalla rakastuin minun Nespresson Latissima+ -kahvikoneeseen ja nautinkin edelleen päivittäin täydellisistä maitokahveista. Mieheni kanssa ollaan molemmat innostuttu Nespresson kahvivalikoimasta ja suosikkien lisäksi testaamme mieluusti Limited Edition-kahveja. Nyt myynnissä olevista sesonkimauista tämä Vanilla Kardemumma on suosikkini, sellainen miellyttävän pehmeä kahvi.

...huonekuusi. Olen jo monena jouluna poiminut mökkitontilta pieniä kuusia maljakkoon ja luultavasti teen niin tänäkin vuonna, jos vaan jaksaisin lähteä käymään Joukolassa. Ikeassa tuli kuitenkin nyt vastaan nätti ja edullinen huonekuusi ja päätin hankkia meillekin tämän blogihittijutun. Niin söpö ja toivon, että se kestäisi meillä pitkään. Olen nimittäin onneton kaikkien kasvien kanssa ja saan ne tapettua heti, joten yritän kastella tätä kuusta kohtuudella ja puhua sille nättejä, että se kestäisi ainakin talven yli.

30 yötä jouluun!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla