Onneksi hankin uuden kahvinkeittimen äitiyslomani alussa, sillä sille on tullut käyttöä viime kuukausien aikana. Äitiysloman kivoimpia juttuja on nimittäin tavata mammaystäviä ja heidän vauvojaan päivällä. Monesti treffit tapahtuvat jonkun kotona, jolloin kahviakin tulee juoduksi. Tai sitten lounaan merkeissä jossakin kivassa helsinkiläisessä ravintolassa, jonne mahtuu vaunuilla (eilen testattiin Kallion Sandro, hyvin mahduttiin vaikka paikka oli taas täynnä).

Sain tällä viikolla ystäväni kylään poikansa kanssa, joka on kaksi viikkoa meidän neitiä nuorempi. On muuten hauska seurata miten näin samanikäiset vauvat kehittyvät ja seurustelevat keskenään. Meille äideille oli tarjolla oli kahvin lisäksi täytettyjä croisantteja, mansikoita ja porkkanakakkua. Vauvat saivat vähän väliä maitoa ja meidän neiti mansikkaakin. Me mammat vaihdettiin kuulumisia ja vauvat leikkivät yhdessä lattialla, eli makoilivat vierekkäin leikkimatolla ja välillä katselivat toisian, tai nukkuivat vierekkäin sängyssä päikkäreitä. On muuten huvittavaa huomata, että minusta on tullut juuri sellainen äiti mitä ennen raskautta pelkäsin - puhun mieluusti vain ja ainoastaan vauva-arjesta, vauvoista, synnytyksistä ja raskauksista. Mutta onhan kyseiset puheenaiheet ihania ja ennen kaikkea ajankohtaisia minulle ja ystävilleni. Kuuluu tähän elämänvaiheeseen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla