kuvat: Makea Design

Makea Design on yhden naisen yritys, jonka takana toimii muotoilija ja luovan alan monitoimija Janina. Yritys tarjoaa graafisten tuotteiden suunnittelua, muun muassa uniikkitöinä valmistettavia kutsukortteja, kiitoskortteja ja muita paperimateriaaleja erilaisiin lastenjuhliin kuten synttäreille, nimiäisiin ja kastejuhlaan. Parasta on myös se, että nykyään MakeaDesign tekee toiveiden mukaisia sisustusjulisteita ja -kortteja lastenhuoneisiin, esimerkiksi kirjainjuliste lapsen etunimen ekasta kirjaimesta. Asiakkaan toiveiden mukaan kustomoitavien tuotteiden lisäksi MakeaDesignilta löytyy oma lastenkutsujen ja -korttien valmismallisto. Lastenkorttien valmismallisto muuttuu aika ajoin ja Janina kertoi minulle, että malleja on tulossa lisää, joten Makea Designin verkkoshopissa kannattaa käydä kurkkimassa aika ajoin. Janina luovuttaa valmiin työn asiakkaalle tällä hetkellä sähköisessä muodossa.

Itse olen käyttänyt Janinan ammattitaitoa häidemme printeissä, häiden kiitoskorteissa ja tyttären 1v-kutsukorteissa. Olen aina saanut mielettömän ystävällisistä, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua ja Janina on aina suunnitellut toiveideni mukaisia tuotteita. Tai oikeastaan tuotteet ovat olleet ihanampia mitä olen etukäteen uskaltanut edes toivoa. Eli voin lämmöllä suositella Makea Designia, jos kaipaat lastenjuhliin tai lastenhuoneeseen uniikkeja printtituotteita.

Ilokseni saan arpoa yhden 50€ arvoisen lahjakortin MakeaDesignille. Voittaja saa käyttää lahjakortin joko lasten valmismalliston tuotteisiin tai uniikin lastenkutsun tai -kortin suunnittelutyöhön. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mitä lastenjuhlia varten lahjakortin käyttäisit. Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, niin saan tavoitettua voittajan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 17.1.2016. HUOM. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Lisäksi MakeaDesign tarjoaa Joukolattaren lukijoille 30% alennuskoodin! Alennuksen voi hyödyntää kaikkiin valmismalliston lastenkortteihin sekä uniikkien lastentuotteiden suunnittelutöihin. Saat alennuksen mainitsemalla koodin "Joukolatar" tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa koko tammikuun ajan. Janina antaa mielellään lisätietoa suunnittelusta sähköpostitse ennen tilauspäätöksen tekoa. Voit tiedustella suunnitteluhintaa, aikataulua ja prosessin kulkua uniikin työn suunnittelulle sähköpostitse (info(at)makeadesign.fi) tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen Makea Designin nettisivuilla Contact-välilehdeltä.

Onnea arvontaan ja kivoja suunnitteluhetkiä!

Kommentit (42)

suvi_10
2/42 | 

Käyttäisin lahjakortin tyttären ensi kesänä häämöttäviin 1v synttärikutsuihin 😊

Kaisa
5/42 | 

Meillä juhlitaan ensimmäisiä tuplasynttäreitä, kivat kutsut niihin olisi mahtavat 😀

Henna27v
13/42 | 

Syntymäpäivä kutsuihin käyttäisin, julkisethan sitten voittajan tässä blogissasi?

Päivi
14/42 | 

Vauvani täyttää parin kuukauden päästä vuoden ja olisi ihana kutsua vieraita kauniilla kutsukortilla juhlimaan.

pv
21/42 | 

Käyttäisin lahjakortin synttärikutsuihin :) olisi mahtavaa kokeilla muutakin kun peruskaupan kutsukortteja.

Mirka
28/42 | 

Aivan mielettömän hienoja printtejä Makea Designilla! Tykkäsin kovasti häidenne printeistä. Lahjakortin käyttäisin mielelläni poikamme tuleviin 1-vuotisjuhliin. :)

Päivi
34/42 | 

Lahjakortti käytettäisiin joko pienimmän synttärikutsuihin tai voimassaolosta riippuen pojan rippijuhlakutsuihin :)

omenainen
37/42 | 

Tänäänkin mukana ollaan! Jos onni käy, käyttäisin palkinnon joihinkin ihaniin kortteihin. Tapahtumaa mihin ne haluaisin en ole vielä päättänyt :)

risutin
41/42 | 

Löysin tämän postauksen, kun etsin netistä vinkkejä 1-vuotissyntymäpäiväkutsuja varten.

Pieni ihana tyttäreni täyttää tasan kuukauden päästä vuoden ja kutsut pitäisi saada postiin loppukuun aikana. Kuitenkin kahden pienen tytön töissä käyvänä äitinä kaikki vapaa-aika menee perheen kesken eikä kutsujen väsäämiselle aikaa tunnu löytyvän, joten jos arpaonni kohdalleni osuisi, olisin kovin iloinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla