Kaikki muut ovat tänään hehkuttaneet Nokia-uutisia, mutta minä iloitsin aamuisesta uutisesta, jonka luin sekä Madeleinen sekä Ruotsin Kuningashuoneen facebook sivuilta: Madde ja Chris saavat lapsen ensi vuonna!! Taisin itkeä ilosta, kun luin uutisen julkisella paikalla, joo tiedän että olen ehkä vähän lälly tälläisten asioiden suhteen

Kaikki muut ovat tänään hehkuttaneet Nokia-uutisia, mutta minä iloitsin aamuisesta uutisesta, jonka luin sekä Madeleinen sekä Ruotsin Kuningashuoneen facebook sivuilta: Madde ja Chris saavat lapsen ensi vuonna!! Taisin itkeä ilosta, kun luin uutisen julkisella paikalla, joo tiedän että olen ehkä vähän lälly tälläisten asioiden suhteen. Laskettuaika on maaliskuun alussa, joten heitä on tainnut onnistaa heti häämatkalla. :)

Toivottavasti saan kutsun ristiäisiin kuten sain heidän häihinsä...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla