Lux Helsingistä on tullut mulle joka talvinen must-juttu. Kyseinen tapahtuma päättyi tänään noin tunti sitten, mutta onneksi ehdin mökkireissun jälkeen käymään katsomassa Tuomiokirkolla miten kirkko tänä vuonna oli valaistu. On se meidän vihkikirkko vaan upea rakennus! Niin kaunis. 

Halusin tulla kiittämään kaikkia, jotka kommentoivat mun synttäripostausta. Oli ihana kuulla tarkemmin millaisia lukijoita blogillani on, miten olette päätyneet ensimmäistä kertaa blogiini, mistä blogissa tykkäätte, millainen elämäntilanne teillä on ja mistä ette blogissani tykkää. Kiitoskiitoskiitos! Oli kiva saada palautetta ja viestejä, sillä nykyään kommentointi on blogissa vähentynyt, mutta mahtava tietää, että siellä te lukijat kuitenkin oikeasti olette. Te kerroitte tykkäävänne pääasiassa seuraavista aiheista blogissani: matkustus, kahvilat, lastenvaatteet, lelut, arki, brunssit, sisustaminen, pukeutuminen, hyvinvointi, ravintolat, työelämä, kaupunkielämä, lastentarvikkeet, lapsen kehitys ja lastenhuone. Lisäksi sain ihan uusia juttuideoita, kuten miehen näkökulmasta kerrotut jutut, reseptit, ilot ja ja huolet, tulevaisuuden haaveet ja suunnitelmat ja kaikki pienetkin jutut. Enköhän mä näillä eväillä saa kivasti bloggausinspistä tähän kevääseen. Kiitos teille! <3

Muistattehan, että tällä hetkellä on käynnissä kaksikin arvontaa blogissa. Pieni Pala Unelmaa arpoo valokuvauslahjakortin ja Makea Design arpoo lahjakortin lastenjuhlien printteihin. Ja huomenna jatkuu blogin 3v- synttärihulinat, heti aamusta.

Kävelin äsken pois Tuomiokirkolta Sofiankatua pitkin ja siellä oli kerrassaan ihastuttavia tyyppejä kuljeskelemassa. Tuulahdus menneestä. Kolme viimeistä kuvaa ovat Sofiankadulta. Lux Helsinki osasi kyllä ilahduttaa minun sunnuntai-iltaa.

Että mä rakastan mun kotikaupunkia! Helsinki, sä se osaat aina yllättää.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla