Jokunen kuukausi sitten Sinne avasi Helsingin Eerinkadulle uuden ravintolan. Porvoossahan kyseinen bistro on ollut pitkään suuressa suosiossa ja itsekin olen ajanut Porvooseen syömään pelkästään Sinnen vuoksi. Odotukset paikkaa kohtaa olivatkin tietysti korkealla, kun vihdoin pääsin kokemaan ravintolan lounaan.

Sinne Helsinki on jakaantunut kahteen erilaiseen tilaan - deliin ja puutarhaan. Delissä on lounasaikaan tarjolla isoäidin lounasta, joka käyntipäivänämme oli uunimakkaraa. Lisäksi Deliin voi pistäytyä nauttimaan päivän keittoa & salaattia, leikkeleitä ja juustoja, Sinnen legendaarista burgeria, toast skagenia sekä päivän jälkiruokaa. Puutarhassa sen sijaan on tarjolla erillinen lounasmenu, jossa on tarjolla muutama vaihtoehto sekä alku- että pääruasta sekä jälkiruokia. Seurueemme oli varannut pöydän puutarhan puolelta. Pikkuiselle löytyi nopeasti syöttyötuoli ja hänen ruokansakin lämmitettiin. Me aikuiset saimme tehtyä tilaukset nopeasti, sillä muita asiakkaita oli puutarhassa ainoastaan muutama.

Sinne Helsingin palvelua on ylistetty monessa paikassa, joten odotin erityisen kivaa ruokahetkeä. Palvelu oli kuitenkin vähäistä ja ilmeetöntä; ehkä ylitsevuotavaa palvelua saa ravintolassa ainoastaan iltaisin. Tärkeintä kuitenkin oli, että ruoka oli todella hyvää. Varsinkin alkupalamme olivat herkullisia. Puolitoista tuntia kului mukavasti hyvän ruoan ääressä vaihdellen kuulumisia.

Hyvää ruokaa ja kiva miljöö - oivallinen lounaspaikka siis. Seuraavalla kerralla pistäydyn nopeammalle lounaalle Sinne Helsingin delin puolelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla