Muistatteko kun keväällä hehkutin Pompieria? Postaus löytyy täältä. Olinkin iloinen, kun kuulin, että Pompier avasi marraskuussa toisen ravintolansa Helsingin Eteläesplanadille. Harmillista toki, että paikassa aikaisemmin toiminut Postres joutui väistymään Pompierin tieltä.

Kävin tällä viikolla lounastamassa äitini ja tyttäreni kanssa Pompier Espassa. Enpä ollutkaan pitkään aikaan syönyt niin hyvää lounasta. Hinta ja laatu kohtasivat tällä lounaalla.

Pompierissa on lounasaikaan tarjolla lämmin ruoka lisäkesalaatteineen tai runsas salaattipöytä päivänkeitolla. Me päädyimme kotiruoka-annokseen, joka oli paistettua lohta ja sitruunapastaa, ja se tarjoiltiin pöytään. Annos oli taivaallisen hyvää!  Paikka näytti olevan todella suosittu lounasaikaan, mutta melko hyvää tahtia pöytiä vapautui ja melkeinpä heti löytyi meillekin vapaa pöytä. Pöytävarauksia ravintola ei ota lounasaikaan.

Jälkkäriksi vielä Johan & Nyströmin kahvila sympaattisesta peltimukista ja lounashetki on täydellinen. Toiset jälkkärikahvit käytiin sitten nauttimassa Pompierin lähellä olevassa suosikkikahvilassani.

Pompier ei ole ehkä se helpoin paikka mennä lounaalle lastenvaunujen kanssa. Mutta aina on ystävällisiä ihmisiä, jotka auttavat pitämään ovea auki tai kantamaan rattaita portaissa. Lastenvaunut mahtui jättämään näppärästi ravintolan eteisaulaan, mutta kovin ison vaunujengin kanssa ravintolaan ei kannata yrittää sisälle. Ravintolasta löytyi yksi syöttötuoli ja henkilökunta lämmitti todella ystävällisesti tyttäreni ruan vesihauteessa. Eli mukava paikka myös vauvankin kannalta.

Toisin kuin Albertinkadun Pompier, Espan Pompier tarjoilee iltaisin myös illallista, vinvink.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla