Sain viime viikolla Sea That Sparkles blogista (ihana blogi muuten!) vihiä, että Helsingin Erottajalle oli avautunut uusi ravintola Pastor. Kun kyseinen ravintola sattui kaupunkipäivänäni kätevästi kohdalle, päätimme piipahtaa sisälle ja nauttia Partorissa lounasta.

Pastorin listalla on perulaista ruokaa. Itse en tiedä perulaisesta ruoasta mitään, mutta sen tiedän, että ruoka oli hyvää. Alkuun syömäni ceviche oli ihanaa! Seuralaiseni tuskaili puolestaan hieman oman häränrinta alkupalansa kanssa, joka oli perulaiseen tyyliin voimakkaasti maustettu. Pääruoaksi valitsimme kana - ja kasvisvartaat tortillojen kanssa. Annokset olivat hauskoja ja herkullisia. Vaikka itse taisin syödä pääruokani kylmänä, sellaista se on kun on vauvan kanssa liikkeellä, juuri kun saa lämpimän ruan eteensä vauva herää päikkäreiltään.

Partorin tunnelma oli todella rento, sellainen mukava fiilis vallitsi ravintolassa. Kiva paikka tulla vaikka tyttökaiffareiden kanssa viinilasilliselle. Ja vinkiksi, Pastorissa tarjoillaan viikonloppuisin brunssia. Ravintolan sisustus oli minun mieleeni - valoisaa, skandinaavista, industrialhenkistä, selkeetä, tiiliseiniä, kivoja valaisimia, ihania puupenkkejä ja -tuoleja.

Täällä tulen varmasti käymään enemmän kuin aikaisemmin samassa paikassa olleessa ravintolassa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla