Halusin fiilistellä tulevaa Ranskan matkaamme ja kävin lounaalla Pastiksessa.

Pastiksen menu koostuu ranskalaisen keittiön klassikoista. Alkupalaksi syömäni sipulikeitto oli taivaallista ja seuralaiseni kehui äyriäissalaattiaan. Pääruaksi otimme molemmat puna-ahventa ja taisin haukkoa ihastuksesta kun nautiskelin annosta. Kahvi tarjoiltiin suloisesta vanhasta tinakannusta ja jälkkäriksi valitsin toffee macaronin - kiva päätös kivalle lounaalle.

Ravintolassa oli muuten hyvä vastaanotto vauvoihin. Varasimme pöydän edellisenä päivänä  lounaalle ja saimme sopivan paikan, johon saimme näppärästi vaunukopan viereemme. Ja tällä kertaa  ravintolalounas vauvan kanssa sujui muutenkin hyvin - syötin tyttären jonka jälkeen hän nukahtikin vaunuihin. Sain siis nauttia ihanan lounaan aikuisseurassa, samalla kun taustalla kuului vauvan suloinen tuhina ja ranskalainen musiikki.

Ihana rento tunnelma, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu - tänne pitäisi tulla illallisellekin.

PASTIS

Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki
Puh. 010 29 28 990

lounas ma-pe 11.30-13.30

dinner ma-la 16.30-23.30

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla