Kun työpaikka sijaitsee keskustassa vaihtoehtoja lounaspaikoille on rajattomasti.

Tänään kävin kollegani kanssa testaamassa vielä hieman remontoinnin keskelle avatun studioravintola Paksun lounaan.


Ravintolan sisustus oli kovin rento ja raflas. Kovin moni muu ei ollut Paksun  lounasta vielä löytänyt.


Ravintolassa on vaihtuva lounaslista, jossa yleensä tarjolla keitto, salaatti ja kasvis- ja lihavaihtoehto. Paksun sivut lupaavat, että ruassa on viitteitä amerikkalaisesta, eurooppalaisesta sekä aasialaisesta keittiöstä.

Tämän päivän vaihtoehdoista otimme molemmat kampelaa kasviksilla ja uppomunalla. Annos yllätti positiivisesti. Raaka-aineet olivat tuoreita ja laadukkaita. Makua olisi tosin ehkä saanut olla vähän enemmän.


 Leipää olisi mennyt enemmänkin masuun, niin herkullista se oli, mutta uuden vuoden lupaukset sitä rajoitti.


 Aluksi oli tarjolla perus vihersalaattia.


Vessa oli muuten magee.


Paksussa on tarjolla brunssia. Ehkä pitää se joskus käydä testaamassa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram