Helsingin Ruoholahteen on parisen viikkoa sitten avautunut mielettömän kiva, tyylikäs, erilainen, kotoisa, lämmin, rouhea, ystävällinen, sympaattinen, trendikäs, lapsiystävällinen, koiraystävällinen kahvila-ravintola - Cargo Coffee & Kitchen.

Kyseessä on konttikahvila, joka on siis todellakin rakennettu vanhoihin merikontteihin, huippua. Kaksikerroksinen rakennus sijaitsee baanan eteläpäädyssä osoitteessa Ruoholahdenranta 8:ssa.

Cargon sisustus on täydellinen, se on teollisuushenkinen ja tietyllä tapaa yksinkertainen. Puuvanerit yhdistettynä betoniin ja konttien aaltopeltiin luo ajattoman ja kotoisan tunnelman. Paikan valaisimet, tuolit, pöydät ja pienet yksinkertaiset kukka-asetelmat luovat paikasta viihtyisän kahvilan. Allakerrassa on valoisaa, kiitos isojen ikkunoiden. Ylhäällä on viihtyisä terassi, joka on varmasti aurinkoisena päivänä täynnä.

Konttikahvila on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Keittolounas on tarjolla klo 10.30-14.00, päivittäin on tarjolla kaksi eri keittovaihtoehtoa. Ensimmäisellä kerralla kun Cargossa kävin söin lounaaksi todella maukasta tomaattikeittoa. Muuten kahvilasta saa erilaisia suolaisia voileipiä ja piirakoita. Keitot ja suolaiset syötävät valmistuvat ravintolan omasta keittiöstä. Makeat leivonnaiset tulevat punavuorelaisesta patisseriesta. Teelista oli melko laaja ja kahvilasta saa hyviä erikoiskahveja. Juhlahetkinä paikassa voi ostaa vaikka lasillisen kuohuvaa.

Kahvila on todella vauva- ja lapsiystävällinen. Sisälle on esteetön pääsy myös lastenvaunuilla, kiitos ramppien. Lapset pääsevät istumaan tukeviin Stokken syöttötuoliin. WC-tiloissa on siisti hoitopöytä ja pottia. Ja jos vauva nukkuu juuri päiväunia, voi vaunut kivasti jättää ulkopuolelle ja pöydästä voi helposti isojen ikkunoiden läpi seurata, että kaikki on lapsella hyvin.

Sen lisäksi että kahvi oli hyvää, ruoka herkullista ja paikka ihan mieletön, niin ennen kaikkea kiireettömästä lounashetkestämme täydellisen teki paikan todella miellyttävä ja ystävällinen palvelu.

Tänne kannattaa mennä tänä kesänä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla