Lomalla! Tai minähän olen "lomaillut" jo neljä kuukautta, mutta mieheni jäi nyt kesälomalle. Eli perheemme on koossa aamusta aamuun seuraavat neljä viikkoa. Parasta! Tätä yhteistä kesää onkin odotettu jo tovi. Parasta tietysti kesälomassa on se, että iskä saa olla yhdessä vauvan kanssa enemmän kuin arkena. Pääseepä mieheni kokemaan enemmän arjen iloja ja toki niitä haasteitakin. Itse nautin siitä, että toinen on jakamassa vastuuta vauvanhoidosta ja onhan tuota miestä ihana nähdä päivän aikana enemmän. ;)

Ensimmäisen lomaviikomme ohjelmassa on mökkeilyä Joukolassa, mökkivieraita, sukulointia ja kesäretkiä kesäkaupunkeihin. Näistä kaikesta lisää blogissa myöhemmin. Muutenkin tulemme olemaan koko kesäloman kotimaassa, sillä vauvan passin hankkiminen jäi viime tinkaan. Passikuvat kävimme vauvasta kyllä ottamassa, mutta jonot poliisilaitokselle olivat sen verran verran pitkät, että passi ei ehdi valmistumaan lomamme aikana. Toisaalta kiva monen vuoden jälkeen viettää koko kesäloma rauhassa Suomessa ja loppuvuodeksi on onneksi tiedossa ulkomaanmatkoja.

lomaterveisin, Heidi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla