Kardeland ja Fit Fat Mama blogeissa oli kivat postaukset näiden melko tuoreiden vaimojen suosikki hääkuvista. Kyseisten postausten innoittamana kaivoin omat hääkuvani esille koneen syövereistä ja selasin perjantai-iltani ratoksi hääkuvat varmaan sadannen kerran läpi. Vaikka häistämme on kulunut siis jo yli kaksi vuotta, valkkasin satojen kuvien joukosta ne omat lempparit.

Kaikki tämän postauksen kuvat on ottanut PASI NIKKANEN.

Kaasoni olivat auttaneet juuri hääpukuni ylleni. Rupesin vollottamaan liikutuksesta ja toinen kaasoistani huomasi tämän. Ilmeilyllään hän yritti saada minut muuttamaan tunnetilani, jotta meikki säilyisi edes kirkkoon asti.

Sade oli ulkona lakannut ja päätimme kaasojeni kanssa kävellä hotellilta tuomiokirkolle aleksia pitkin. Takanamme oleva graffittiseinä luo hienon kontrastin.

Tästä kuvasta välittyy se tunne, kun seison yksin Helsingin tuomiokirkon kirkkokäytävän päässä ja toisessa päässä odottaa elämäni mies. Uskomaton hetki.

 Kirkossa oli kuuma ja tilannekin taisi hiukan jännittää - hiki. :)

VIhkiminen on ohi. Me ollaan aviopari! Suudelma tuomiokirkon portailla.

Yritin änkeytyä helmoineni pieneen Porcheemme. Onneksi ystävättäreni ymmärsi tulla auttamaan, kun herrasmies sulhanen ei tilannetta tajunnut jännityksen lomassa. Miehellä taisi olla lähinnä kiire ajamaan autoa.

Venematka mantereelta juhlapaikalle Suomenlinnaan oli yksi hääpäivän ihanimmista hetkistä. Me kaksi. Vihkiminen ohi ja koko hääjuhla vielä edessä.

Hääjuhlamme alkoi sillä, että aviomieheni kanssa esittelimme vieraamme. Kavereitani esitellessäni liikutuin lopullisesti muistellessani nuoruusvuosia - elimme silloin ihan parasta aikaa.

Äitini piti kauniin puheen. Ennen häitä toivoin, että hääjuhlassa olisi puheita ja onneksi tämä toive toteutui. Tässä kuvassa näkyy myös kauniisti upea juhlatilamme.

Sulhasen isä piti niin hauskan puheen, että sitä on muisteltu monesti jälkeenpäin. Kuvakin sen kertoo, että vierailla oli hauskaa ja appiukkoni puhe oli legendaarinen.

Hääpäivämme tunnelma oli rento ja välillä hauskuuteltiin. Uuden sukunimeni silloiset haltijat vetävät minut mukaan sukuun.

Häävalssi oli tietysti yksi hääpäivän odotetuimmista jutuista. Tanssi sujui kuin tanssi. Unelmieni hääpuvun helma näyttää upealta tässä kuvassa.

Miten ihminen voikaan tulla entistä onnellisemmaksi katselemalla hääkuvia ja muistelemalla yhtä elämänsä onnellisinta päivää.

Onko muita, jotka tykkäävät selailla vanhoja hääkuvia?

ps. lisää häistämme voi lukea vanhasta hääblogistani Jotain vaaleanpunaista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla