Helsingin Yrjönkadulla, lähempänä Kampin päätä, sijaitsee Lelukauppa Tingeling. Voin vain sanoa, että onpa kerrassaan ihastuttava myymälä! Kun näet kutsuvan ja leikkisän pienen näyteikkunan, tiedät että olet oikeassa paikassa. Astu vain rohkeasti sisään ja sisällä sinua odottaa perinteinen tunnelmallinen lelukauppa.

Kauppa on täynnä toinen toistaan ihastuttavampia leluja ja pelejä. Erityisesti nyt joulun lähestyessä myymälä on täynnä täydellisiä lahjaideoita eri-ikäisille lapsille. Tingelingissä on paljon ekologisia puuleluja, nukkeja, vauvaleluja, nukkekoteja, pelejä, kauppa- ja kotileikkeihin sopivia tuotteita ja  sisustustuotteita. Joulunaikaan myymälästä löytyy myös joulukoristeita ja  upeita paperisia adventtikalentereita. Lelukaupan omistaja päivittää myymälän facebook-sivuille kuvia myyntiin tulleista leluista ja uutuuksista, kannattaa seurailla.

Myymälässä saa aikansa kulumaan nopeasti, sillä tämä sympaattinen pieni myymälä on täynnä kaikkea katseltavaa ja tutkittavaa. Hissun kanssa meillä olikin viimeksi leppoisa kaupparetki, kun ihastelimme yhdessä kaikkia leluja. Lelukaupassa on todella ystävällinen ja auttavainen palvelu ja myyjältä saa vaikka kivoja lahjaideoita.

Meidän Hissu on saanut monta ihanaa lahjaa, joiden alkuperäksi on paljastunut juurikin Tingeling. Yksi ehdoton suosikki on viime jouluna joulupukilta saatu Oskar&Ellenin kangaskirja. Nyt kävin hankkimassa Hissun tulevaan joulukalenteriin puisia ruokatuotteita.

Suosittelen Lelukauppa Tingelingiä kun lähdet avustamaan joulupukkia tai kun seuraavat lastensynttärit lähestyvät. Täällä kannattaa käydä myös jos, olet tulossa Helsinkiin vaikka viikonloppulomalle.

Tingeling Lelukauppa

Yrjönkatu 34, 00100 Helsinki

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla