Helsingin Hakaniemessä sijaitsee Lelukauppa Karttuuni. Arenan talossa, Hakeniemen hallia vastapäätä on kauniisti laitettu näyteikkuna ja kun avaa oven astuu sisälle yhteen ihanimmista lelukaupoista, jossa ainakin itse olen käynyt.

Suloinen myymälä on täynnä kestäviä, kehittäviä ja kauniita leluja, pelejä sekä askartelutuotteita. Myynnissä on puuleluja, nukkeja, palapelejä, lelusoittimia, vauvaleluja, kauppaleikkeihin leluja ja käsinukkeja .Karttuunin facebook-sivuilta voi käydä katsomassa lisää mitä kivoja tuotteita myymälässä onkaan myynnissä.

Lelukaupan väki on ystävällistä ja myymälästä saa asiantuntevaa palvelua. Myymälässä vallitsee sellainen sympaattinen tunnelma.

Myymälän edustamat tuotteet ovat pääasiassa eurooppalaisten valmistajien tuotteita. Tunnetuin brändi taitaa olla Haba. Oma suosikkini on Djeco, jonka tuotteisiin ihastuin syksyn Ranskan matkallamme. Bajon vaaleanpunainen puinen Beetle olisi kiva pikkutytön leikkeihin.

Karttuunissa kannattaa pistäytyä pidemmänkin matkan takaa ja samalla reissulla voi käydä Ipanaisen myymälässä ja lastenkirppiksellä, joka on parin korttelin päässä Karttuunista.

Taisin vähän hullaantua tästä hurmaavasta myymälästä. Nyt tiedän mistä käyn jatkossa katsomassa lahjat pienille ihmisille.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla