Meillä on Joukolassa ajankohtaista leikkimökin sisustaminen, joten tottakai silmäni bongasivat Vantaan Asuntomessuilla Jukkatalon kauniin leikkimökin. Leikkimökki oli ulkoapäin hyvin moderni ja virtaviivainen, samaa tyyliä kuin isompi oikea Jukkatalo. Sisältä leikkimökkki oli kuin karkki, niin suloinen ja herkullinen, oikein jokainen pikkutytön, ja miksi ei pojankin. unelma. Oli kukkia, valaisimia, astioita ja koruja. Kyllä tuollaisessa mökissä kelpaa pitää teekutsuja.

Joukolan leikkimökistä löytyy jo pieni ruokailuryhmä ja keinutuoli, mutta mökki kaipaisi nyt pientä keittiönurkkausta. Tuo Jukkatalon pikkumökin takaseinällä oleva valkoinen säilytysratkaisu olisi näppärä meidänkin leikkimökkiin. Tason päällä pikkuneiti voisi valmistaa ruokaa ja leipomuksiaan ja kaapeissa olisi hyvä säilyttää astioita. Katsotaan millainen ratkaisu lopulta päätyy meidän leikkimökkiin.

Leikkivätkö sinun lapsesi leikkimökissä? Miten olet sitä sisustanut?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla