Heikunkeikun leikkihuoneessa oli jokin aika sitten avoimet ovet ja kävimme Hoon kanssa siellä tutustumassa ja leikkimässä. Miten suloinen ja ihastuttava paikka se olikaan!

Kyseessä on siis uusi lasten synttärijuhlapaikka Herttoniemenrannassa, jossa voi helposti kivassa miljöössä järjestää lastenkutsuja. Tila oli sisustettu todella kauniisti, herttaisesti ja kotoisasti. Parasta huoneessa oli tilava leikkitila, jossa oli aivan ihania laadukkaita leluja; kauppa, merirosvolaiva, junarata, tiipii, keittiö, nukkekoti ja autotalo. Meidän Hissu oli ainakin kovin onnellinen täällä.

Tilassa on siisti keittiönurkkaus kahvinkeittimineen ja tarjoiluastioineen, joten lastenjuhlien järjestäminen on vaivatonta. Ison matalan ruokapöydän ääressä lasten on mukava herkutella mehua ja kakkua. Tilan voi varata juhlia varten vähintään kahdeksi tunniksi ja tarkempi hinnasto löytyy täältä. Niille, jotka haluavat lisää vaivattomuutta, voivat tilatava valmiita synttäriteema-paketteja suoraan Heikunkeikunista.

Vinkiksi, että huomenna keskiviikkona Heikunkeikun leikkihuoneessa on jälleen avoimet ovet, joten kannattaa suunnata tuolloin Herttoniemenrantaan, jos etsinnässä on hieman erilainen tila lastenjuhlia varten ja samalla viedä lapset leikkimään kivoilla uusilla leluilla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla