rusetti - KappAhl

pusero - Le Bunuell liikkeestä

housut - Benetton

Meillä on uusi vuosi alkanut hieman sairastellen. Tytär aloitti päiväkodissa lokakuussa ja tällä viikolla hän joutui olemaan jo toista kertaa poissa hoidosta sairauden vuoksi. Maanantaina kun hain hänet hoidosta huomasin, että tyttären vointi oli hyvin apaattinen ja kun pääsimme pulkalla kotiin sain todeta, että kuumetta oli noin 39astetta. Lisäksi tyttären hengitys rohisi pahasti.

Vietinkin tiistaipäivän tyttären kanssa kotona sisätiloissa. En tiedä tekeekö se minusta huonoa työntekijää, mutta rehellisesti sanottuna nautin siitä, että sain olla koko päivän Hissun kanssa kaksin. Vaikkakin kyllä tuntui pahalta ilmoittaa työnantajalle, että jään hoitamaan sairasta lastani kotiin osaksi päivää (mies oli aamun tyttären kanssa kotona, kun itse kävin tekemässä töissä muutaman kiireellisen jutun), jännää, sillä minulla on oikeus tähän. Mutta tuntui hyvältä olla Hissun kanssa ja kerrankin sain keskittyä rauhassa tyttären leikkeihin ja olla osa niitä. Tuntuu nimittäin, että arki-illat menevät nykyään niin nopeasti, että kunnon leikkihin ei ole aikaa ja viikonloput ovat usein täynnä kivoja menoja ja tapahtumia. Nyt sairastuvalla hoidimme tytön kanssa vauvoja; peittelimme, syötimme ja veimme vaunulenkeille. Sisustimme ja innoilimme myös nukkejen kotia, kuten yhdestä kuvasta saattaa huomata. :) Tytär sai joulupukilta hauskoja magneetteja, joista rakentuu erilaisia eläimiä. Onkin ollut upea huomata, miten hienosti taapero on kehittynyt näiden parin viikon aikana näiden palapelien teossa. Näiden magneettien parissa meillä kuluikin monta kivaa hetkeä. Kuume hävisi tyttärellä muuten yhtä nopeasti kuin oli tullukin, mutta rohisevan hengityksen ja yskän vuoksi tytär vietti kotipäivän mummin kanssa vielä keskiviikkona. Loppuviikko ollaankin palattu normaaliin arkeen ja ollaan onneksi kaikki terveitä, mitä nyt miehellä tuntuu olevan vieläkin nuhaa.

Toivottavasti te olette säästyneet alkuvuoden pöpöiltä ja flunssilta.

ps. Haluan loppuun muistuttaa, että vielä tänään ehtii osallistumaan viiteen upeaan Joukolattaren 3v blogisynttäriarvontaan. Pieni Pala Unelmaa by Pinja Bruun arpoo 150€ arvoisen lahjakortin aikuisten valokuvaukseen. Makea Design arpoo lahjakortin käytettäväksi lastenjuhlien graafisiin tuotteisiin. SilverFit arpoo kahdelle henkilölle pt-tapaamisia pääkaupunkiseudulla. Joukolatar facebookissa arvotaan upea Sensain ja Mavalan tuotepaketti. Jalo Helsinki arpoo muumi-aiheisen sammutuspeitteen. Käythän siis osallistumassa arvontoihin linkkien takaa, jos et ole sitä vielä tehnyt.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla