Joitakin vuosia sitten eksyin sattumalta Lauri Tähkä & Elonkerjuun keikalle ja siitä lähtien olen fanittanut kyseistä yhtyettä.

Sen verran haltioiduin heidän uskomattomasta livemeiningistään ja mahtavista biiseistään. Kun yhtye lähti eri suuntiin olen seurannut Lauri Tähkän soolouraa ja käynyt hänet keikoillaan.

Ilokseni Lauri Tähkä on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen ja suunnitellut Heartdesign kokoelman Vallila Interiorille. Apuna suunnittelussa Laurilla on ollut Vallilan 4 hengen tiimi. Mallistoon kuuluu kolme eri kuosia; Ainoa, Hehku sekä Lintukoto. Lauri on kertonut, että kuoseilla on yhteys hänen uusimman Hurmaan-levyynsä kappaleisiin, joten nyt kuuntelinkin levyä taas hiukan eri kantilta. Kuoseista on tehty verhoja, tyynyjä, suihkuverhoja, mattoja ja pussilakanoita.

Lintukoto kuosi on minun ehdoton suosikkini, nyt pitää vaan enää päättää käyttäisinkö kuosia kotona vai mökillä.

Lopussa vielä fiilisvideo malliston teosta. Ihanaa suomalaista maalaismaista tunnelmaa, joka iskee ainakin minuun syvälle sisimpään.

Tykkäättekö te muutkin Heartdesign-mallistosta?

Ainoa

Hehku

Lintukoto

Kuvat: Vallila Interior

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla