Finnish Design Shopin Launch & Shop Katajanokan Tulli- ja pakkahuoneella osoitteessa Katajanokanlaituri 5 on taivas! Kauniita design esineitä ja kalusteita esillä mielettömässä miljöössä, mitä sitä voikaan muuta toivoa.

Tulli - ja pakkahuoneella omat osastonta olivat muun muassa Haylla, Muutolla, Artekilla, Iittalalla, Marimekolla ja Norrman Copenhagenilla. Iittala fanina pyörin pitkään heidän ihanalla osastollaan uutuksia tutkien ja inspiraatiota hakien. Hayn osastolla tajusin, että About a Lounge Chair olisi täydellinen meidän kotiimme. Jälleen ihailin Woodnotesin Arenzano nojatuolia se olisi niin kiva mökillämme. 

Katajanokalta suuntasin Espan Iittala-myymälän remonttialeen, josta lähtikin mukaan hyviä löytöjä sekä kotiin että mökille 50% alennuksella. Remonttimyynti kestää käsittääkseni 29.9 asti, suosittelen pistäytymään tekemään edullisia löytöjä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla