Ennen Ranskan matkaa olin innoissani siitä, että pääsisin tutustumaan ranskalaisiin lastenvaatebrändeihin ja shoppailemaan ihaniin myymälöihin. Näin jo silmissäni ihanat tyylikkäät eteläeurooppalaiset lastenvaatteet. Haaveiluni kävi toteen, vaikkakin ostokset jäivät lopulta hyvin maltillisiksi.

Tässä ylimmässä kuvassa tulemme tyttären kanssa ulos Bonpointin omasta liikkeestä. Taivaallisen suloinen pieni myymälä, jossa sai yksilöllistä palvelua. Liike sijaitsi 5 Rue Paradis. Todella kauniita vaatteita maanläheisissä sävyissä. Ja ah niin ihanan epäkäytännöllisiä ja onneksi pysyin fiksuna, enkä ostanut kyseisestä liikkestä mitään. Kyseisessä myymälässä asiointi oli kyllä eräänlainen elämys hyvän palvelun, ihanan myymälän ja kauniin valikoiman vuoksi.

Nizzassa Galeries Lafayette tavaratalossa on lastenvaateosastolla myynnissä paljon ranskalaisia lastenvaatteita. Kokonainen kerros oli kuin taivas minulle. Omat osastonsa oli muun muassa seuraavilla merkeillä: Absorba, Cadet Rousselle, Petit Bateau ja Tartine et Chocolat. Absorban vauvanvaatteet ovat ihanan pehmoisia ja suloisia. Cadet Rousselle on Lafayetten oma merkki, jolla vaatteet ovat kauniin ajattomia ja hintataso niissä kohtuullinen. Petit Bateau on vanha ranskalainen brändi ja sen lastenvaatteet ovat ihanan raikkaita, ajattomia, selkeitä ja laadukkaita. Petit Bateaulla oli myös oma liike Rue Massenalla Nizzassa. Suomessa Petit Bateauta myyvät ainakin Babyshop ja Boozt.com. Tartine et Chocolatin vaatteet ovat hienostuneita ja klassillisia.

Jean Medecin ostoskadulla on kauppakeskus Nicetoile, jossa oli yksi kerros täynnä lelukauppoja lastenvaateliikkeitä. Me kävimme ostoksisilla Okaidi-Obaibin liikkeessä, jossa oli kivoja perusvaatteita kohtullisella hinnalla.

Nizzan "naapurikylässä" Mentosissa kävimme Sergent Majorin omassa myymälässä. Aivan ihania vaatteita!

Ja mitäs sitä tarttuikaan lopulta mukaan.

Poikkesin paikallisessa Zarassa ja tein sieltä parhaimmat löydöt tytölle. Naureskelin hieman itsellenikin, että olen Ranskassa ja teen ostokset tutusta, mutta aina niin ihanasta, Zaran lastenvaateosastolta. Mukaan tarttui muutama paita ja ihana röyhelömekko perhosella.
Zaran vaatteiden lisäksi ostin vaaleanpunaisen Cadet Roussellen paidan ja kaksi Obaibin bodya. Parhaat Ranskan ostokset olivat kuitenkin Sergent Majorin pipo ja kaulaliina. Näitä onkin käytetty ihan hirmuisesti viime päivinä Helsingissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla