Lastenvaatekirpputorit tuntuvat olevan heikkouteni tällä hetkellä

Lastenvaatekirpputorit tuntuvat olevan heikkouteni tällä hetkellä. On tullut koluttua muun muassa Vekarakirppis, Pellavapää, Nella ja Nuttu ja ROK Clothing.

Viimeksi kävin ostoksilla pienessä lastenvaatekirpputorilla Pallokala Poksissa.

Pallokala Poks sijaitsee Pikkuhuopalahdessa, osoitteessa Tilkankatu 15. Itse menin paikalle omalla autolla ja sain auton kätevästi parkkiin liikkeen edessä olevalle parkkipaikalle. Kirppikselle pääsee kätevästi myös muun muassa 10 sporalla.

Tykkäsin Pallokala Poksista kovasti sen siisteyden ja moderniuden vuoksi. Kaikki myynnissä olleet vaatteet oli esillä siististi  järjestyksessä, joten shoppailu oli tehty helpoksi. Vaikka liiketila on pieni on myynnissä vauvasta kouluikäiseen asti sopivia tuotteita. Ja olin erityisen iloinen, että myynnissä oli paljon merkkituotteita. Itse löysin taas useita vaaleanpunaisia ihanuuksia tyttärelleni.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla