Espoossakin on tullut kierrettyä lastenvaatekirpputoreja ja seuraavat kaksi lastenvaatekirppistä olen kokenut niin hyviksi, että olen käynyt näissä useammankin kerran.

Lasten kirpputori Pellavapää sijaitsee Finnoontiellä. Kun Pellavapäähän astuu sisälle huomaa ensimmäiseksi paikan siisteyden, raikkauden ja ilmavuuden. Myyntipöydät on aina siistejä ja niissä on sopivasti tavaraa myynnissä. Täällä ei siis ole ylitsepursuvia pöytiä ja hyllyjä ja harmoin näkee Pellavapäässä tyhjiä pöytiä. Sillä paikka on siisti ja siellä tuntuu olevan hyvää tavaraa myynnissä olen tehnyt aina kivoja löytöjä. Ja mikä parasta, Pellevapäässä on aina ollut todella ystävällinen palvelu. Pellavapää on samantyylinen kuin Malmilla sijaitseva Velmu. - ihan parhaita molemmat.

Nella ja Nuttu on luultavasti suosituin ja paras lastenvaatekirpputori Espoossa. Syy suureen suosioon on varmasti paikan koko ja tätä kautta todella iso valikoima. Nellasta ja Nutusta voi tehdä mahtivia löytöjä, jos vaan jaksaa kiertää, kaivella ja tutkia kymmeniä pöytiä. Täältä tekee yleensä myös parhaat merkkivaatelöydät. Nellassa ja Nutussa on mahtava hoitohuone hoitopöytineen ja imetystuoleineen, helpottaa kovasti shoppailureissua. Käytävät kirppiksellä ovat todella ahtaat, joten lastenvaunuilla on melko haastavaa liikkua, varsinkin jos siellä on paljon ihmisiä. Ja aina kun minä olen käynyt Nellassa ja Nutussa ostoksilla asiakkaita on riittänyt, mutta sehän on hyvä asia se.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla