Kävin viikonloppuna lehdistökortilla tutustumassa Vantaan Asuntomessuihin. Erityisesti minua kiinnosti millaisia lastenhuoneita messukohteisiin on sisustettu. Olin yksin liikenteessä, kun jätin tyttären nukkumaan päikkäreitään isänsä kanssa, pienen taaperon kanssa asuntomessujen kiertäminen kun olisi varmasti ollut hieman haasteellista ja nyt pystyin tehokkaasti kiertämään messualueen, keskittymään itseasiaan ja näkemään monta kaunista kotia. Ihan kaikkiin kohteisiin en parin tunnin aikana kuitenkaan valitettavasti ehtinyt piipahtamaan.

Asunnoissa tuntui olevan olevan huoneita hieman isommille lapsille ja taaperohuoneet olivat vähissä, mutta joitakin mukavia ideoita messuilta sain kyllä mukaani. Oma ehdoton suosikkini oli tuo mieletön maja. Joku tuollainen jännittävä paikka olisi tyttärenkin huoneeseen ihana saada, mutta idea on meillä vasta suunnitteluvaiheessa. Toinen kiva idea oli vuode portaikon yläpuolella ja portaista löytyy kivasti säilytystilaa, sitähän lastenhuoneessa ei koskaan ole liikaa. Tiipiit tuntuvat olevan edelleen hittijuttu ja olipa suloista nähdä myös vuodekatoksia, joista itsekin kovasti pidän. 

Toivottavasti saat kuvista joitain idiksiä oman kodin lastenhuoneisiin. Vantaan Asuntomessut ovat avoinna vielä tämän viikon, joten hyvin ehtii vielä käymään hakemassa inspiraatiota lasten- ja muiden huoneiden sisutukseen.

Oletko jo käynyt Asuntomessuilla? Ihastuitko messuilla johonkin lastenhuoneeseen?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla