Lastenhuoneessamme on tapahtunut pieni muutos, mutta sillä on ollut sitäkin isompi vaikutus huoneen ilmeeseen. Huoneen seinällä on nimittäin nykyään magneettinen tapetti, jossa on suloistakin suloisempi pupu.

Kyseessä on Groovy Magnets magneettinen tapetti, jonka hankin Valkoinen Lautturi -nettikaupasta. Tapetin pohjalle on puristettu raudan palasia jotka tekevät siitä magneettisen, uniikki vaihtoehto perinteiselle magneettitaululle. Tapetti on ehkä hiukan normaalia paksumpaa ja melko painavaa, joten hiukan jännitti miten se tulee seinällä pysymään. Mieheni kiinnitti tapetin seinään tapettiliimalla ja hyvin tapetti on seinässä pysynytleikkien lomassa. Helppoa oli se, että seinään kiinnitettiin ainoastan tämä yksi tapetinpala, joka toi kuitenkin hurjasti suloista ilmettä tytön huoneeseen. Pupu on vuodan alaosassa ja asetimme tapetin ihan lattiatasoon, mielestäni pupu on tuossa hauska ja juuri sopivalla korkeudella lapsillekin. Valkoisen Lautturin valikoimiin kuuluu eri eläimien tapetteja kahdessa eri koossa, tämä meidän tapetti on kapeampi vaihtoehto.

Hoo tykkää eläimistä, joten pupu on ollut tytön mieleen. Erityisesti tytär on itse tykännyt leikkiä tapetin äärellä joulupukilta saamillaan Djecon magneeteilla. Tapettiin on myös kiva kiinnitti tytön tekemiä piirustuksia esille.

Suloista torstaita sinulle!

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla