Lastenhuoneessa näyttää tällä hetkellä tältä.

Hieman on askeettista sanoisin. Lundian pienen lipaston kävin hakemassa äidiltäni omasta vanhasta huoneestani, mutta luulenpa, että värityksensä vuoksi se ei tule jäämään vauvamme huoneeseen. Lastenhuoneessa on paljon valmista kaappitilaa, joten erillistä lipastoa ei välttämättä edes tarvita.

Nyt pitäisi päättää sängyn paikka; meneekö se seinän suuntaisesti vai näin kuin se kuvassa on. Kun sängynpaikka on päätetty, voi ruveta sommittelemaan hyllyjä, tauluja ja koukkuja omille paikoilleen. Lisäksi verhot pohdituttaa; olisiko valkoiset pitkät verhot hyvät vai vaikka Marimekon Rulla-kankaasta tehdyt tuomaan hieman väriä.Yöpöytä toimiva koivupölli odottaa vielä kiiltävää valkoista maalia pintaansa.

Valaisin on onneksi kiva superkiva ja löytänyt oman paikkansa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla