kollaasin kuvat Jollyroom.fi

1. Mr Maria Dream kattolamppu

2. Kids Concept Linnunpönttö seinälamppu

3. Djeco Fawn yölamppu

4. Oskar & Ellen maatila säilytyskori

5. Rice jäätelökioski säilytystalo

6. Rice pahvilaukut

7. Petite Chérie Moses backet

8. Rätt Start Pingu Pingviini lakanasetti

9. Majvillan Kirsikkalaakso lakanasetti

10. Lego 8 säilytyslaatikko

Hiukan fiilistelin ja haaveilin jostain kivasta ja tarpeellista lastenhuoneeseen.

Näin valoisaan vuoden aikaan kotona pärjää lähes kokonaan ilman valaistusta, mutta ihastuin monen Jollyroomin valikoimassa olevaan valaisimeen niiden ulkonäön vuoksi. Ja tuleehan se syksy ja pimeät ajat taas pian. Meidän lastenhuoneessa kattovalaisimena toimii tällä hetkellä designvalaisin, mutta olisihan lapsenomaisempi kattolamppu hauska. Pilven päällä istuva Miffy olisi suloinen yksityiskohta huoneeseen. Kids Conceptin linnunpönttö olisi täydellinen lastenhuoneeseen. Vielä kun seinällä olisi jokin puuaiheinen tapetti, niin valaisin olisi hauska asentaa tapetin päälle. Itselläni ei lapsena ollut lumisadepalloa, mutta muistan miten maagisia ne olivat lapsena. Haluaisinkin tyttärelleni oman lumisadepalloja ja kun näitä Djecon yölamppuja on jatkuvasti tullut vastaan ruotsalaisten äitien blogeissa ja insta-tileissä, olen hullaantunut niistä täysin. Kun kyseisen lampun laittaa päälle loistaa se eri väreissä ja hiutaleet lähtevät pyörimään.

Säilytysratkaisut mietityttävät aina lastenhuoneessa. Olen aikaisemminkin hehkuttanut Oskar & Ellenin tuotteita, mutta katsokaa nyt näitä heidän säilystyskorejaan. Näin kauniita säilytysratkaisuja kehtaa pitää kyllä esillä ja kahvoista koria on helppo kantaa huoneesta toiseen. Itse toivon säilyskorilta usein vielä kantta ja sellainen olisi näissä todella hienoissa Ricen säilytystaloissa. Pieniä kauniita matkalaukkuja olen jo etsinyt pitkään lastenhuoneen pieniä tavaroita ja aarteita varten. Kauniit tyttömäiset Ricen laukut olisivat kiva yksityiskohta lastenhuoneen hyllyyn ja jatkossa ne pääsivät varmasti leikkeihin mukaan.

Jos nyt saisin vauvan haluaisin hänelle ehdottomasti ensisängyksi tämän herkän ja kauniin Petite Chérien korin. Kyseisen korin saa valkoisella, vaaleanpunaisella tai sinisellä kankaalla ja lisäksi siihen myydään lisävarusteena erikseen lattiateline ja keinutusteline. Voiko olla suloisempaa päiväunipaikkaa vastasyntyneelle.

Meillä on tällä hetkellä riittävästi vauvan pussilakanoita sekä kotona että mökillä, mutta ainakan sitä voi vähän ihastella suloisia lakanoita. Pussilakanoilla saa kivasti muutettua lastenhuoneen ilmettä ja värimaailmaa. Pingu on mielestäni sympaattinen hahmo ja nämä pussilakanat olisi sen vuoksi hauskat. Majvillan kirsikkalaakson pastellinen värimaailma viehättää silmääni näin kesän kynnyksellä.

Syntymäpäivälahjaksi meidän pikkuinen sai ensimmäiset duplonsa ja haluaisin palikoille oman säilytysrasian. Viime viikkojen aikana olen ruvennut tykkäämään entistä enemmän vaihtoehdosta, että hankkisin näitä Legon omia säilytysrasioita. Iso säilytysrasia olisi varmasti kätevä sekalaiselle joukolle duplo-palikoita ja sitten tulevaisuudessa, kun tyttö (ja iskä) rupeavat rakentamaan pikkulegoja, voisi omille rakennelmille ohjeineen hankkia pienempiä säilytysrasioita.

Leppoisaa sunnuntaipäivää sinulle. Minä jatkan haaveilua täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla