Joukolan lastenhuone on vilahdellut useammassa postauksessa (esim. vauvanhoitopiste ja mökkipäivä) , mutta tässä enemmänkin kuvia pienenpienestä pikkuneidin nukkumasopesta.

Kyseessä siis mökkimme pienin makuuhuone, jossa itsekin olen lapsuudessani nukkunut. Huone on sisustettu sekä mökin alkuperäiskalusteilla että perintökalusteilla. Kerroinkin jo aikaisemmin, että pinnasänky tulee mieheni suvun puolelta. Huoneessa oleva "imetystuoli" on Lundian tuoli 80-luvulta (?), niin kuin aikaisemmin täällä blogissa epäilinkin. Suvun vanhasta huvilasta on Joukolaan löytänyt tiensä valkoinen puinen lipasto, jossa näkyy mukavasti ajanpatina. Lipasto ei ole kaikista käytännöllisin, sillä raskaat laatikot eivät liiku kaikista helpoiten, mutta kaunis lipasto kyllä on. Hoitoalusta on edelleen kyseisen lipaston päällä ja siinä onkin helppo hoitaa ja pukea pikkuneitiä, sillä hoitovälineet ja vaatteet on helposti esillä hyllyillä käden ulottuvilla.

Hyllyiltä löytyy tosiaan vaippoja ja muita vauvanhoitotuotteita. Lisäksi käytössä olevat vaatteet on ripustettu esille huoneen naulakoihin. Huoneessa on vanhoja kirjoja ja leluja, jotka ovat lähes kaikki minun lapsuudestani. Onkin ollut hauska lukea tyttärelle satuja, joiden tarinat muistuvat mieleen lapsuudestani kirjoja nyt lukieassa uudestaan. Ja oliko teillä lapsuudessa noita pikkuisia vauvahahmoja, joiden vaipanväri muuttui vesihanan alle laitettaessa? Haukoja veitikoita.

Tällaisessa huoneessa meidän pikkuneiti nukkuu mökkilomat. Leikit tapahtuvan sen sijaan pääasiassa tuvan puolella.

Semmoiset mökkiterkut Joukolasta. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla