Lastenhuoneen sisustaminen on tällä hetkellä päällimmäinen asia joka pyörii mielessäni.

Kyseinen huone oli aikaisemmin jonkinlainen työhuone, mutta lähinnä se on toiminut meillä pyykinkuivaushuoneena. Lähtökohta vauvanhuoneen sisustamiselle näkyy kuvissa. Mieheni kanssa ollaan nyt saatu kannettua työpöytä romppeineen pois, häämekko sullottua vaatekaappiin piiloon ja kattolamppu vaihdettua tyylikkäämpään. Lisäksi mieheni teki ison homman tasoittaessaan ja maalatessaan suurimman seinän halkeamat pois.

Mutta mites tämä projekti etenee seuraavaksi? Pian pitäisi olla valmista. Keräilen pinterestiini kivoja sisustusideoita, mutta homma ei oikein etene. Eikai haittaa jos huone on vähän kliininen siinä vaiheessa kun vauva kotiutuu? Moni on minulle toitottanutkin, että huonetta voi sisustaa pikkuhiljaa vauvan kasvaessa. En ehkä tykkää kyseistä ajatuksesta. Toivottavasti saisin kuitenkin pian uusia kuvia blogiin valmiimmasta vauvanhuoneesta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla