Olipas äsken kiva iltapäivä, kun piipahdin yksin Lasten PR:n bloggaajatilaisuudessa. Ulos suunniteltu tilaisuus siirtyi Suomen vaihtelevan kesäsään vuoksi sisätiloihin Lasten PR:n omiin tiloihin, mutta sisällä vallitsi oikein lämmin tunnelma. Hyvää ruokaa, ihanat emännät, höpöttelyä muiden bloggaajien kanssa sekä Melli EcoDesignin ja Raikastamon uutuuksia.

Melli on suomalainen vaatemerkki, jonka tarina alkoi pienen keskosvauvan syntymästä vuonna 2010, kun Mellin äiti kaipasi vauvan herkellä iholle sopivia tarpeeksi pieniä ja värikkäitä vaatteita. Nykyään Mellin valikoimiin kuuluu lastenvaatteita kokoon 140 asti sekä naisten vaatteita, ja keskosvaatteet kuuluvat tietysti edelleen valikoimiin. Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta Suomessa ja näin ollen soveltuvat hyvin myös herkkäihoisille lapsille.

Syksyn 16 uutuuksia ovat mm. vihreät sulkamekot ja legginsit, aikuisten laatikkotunika sekä vaaleanpunainen karkulainen karkkimaassa body , mekko ja legginsit. Ja myöhemmin syksyllä on tulossa vielä kuulemma Drop 2.

Olen ihan totaalisen ihastunut Raikastamon mehuihin ja limppareihin. Nytkin mieluusti nautiskelin Raikastamon limua, kun muut joivat Raikastoma-mimosoita. Hauska idea muuten tehdä drinkkejä, joissa hyödyntää näitä Raikastamon mehuja ja limuja, pitääpä testata seuraavissa juhlissa. Uutuudet ovat Bitter Lemon-limonadi, greippi-limonadi, greippi mehu ja mustikka-omenapillimehu.

Kiitos Lasten PR hauskasta tilaisuudesta! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla