Meidän pieni perhe, eli minä+mies+kaksivuotias taapero, kävimme eräs ilta Kiasmassa. Ja miten kiva retki meillä olikaan, moneen kertaan mieheni kanssa puhuttiin Kiasmasta lähdettyämme, että olipa meillä hauskaa. 

Nykytaiteen Museossa on tällä hetkellä parikin näyttelyä, joista lapsetkin varmasti innostuvat, meidän parivuotias oli ainakin aivan haltioitunut ja täpinöissään. Sekä Ernesto Neton että Choi Jeong Hwan näyttelyissä on esillä lukuisia teoksia, joita pääsee koskettamaan tai niihin pääsee sisälle, teokset joihin saa tutustua lähemmin on selkeästi merkitty. Näyttelyssä pääsi mm. rakentelemaan, ihmettelemään lentävää possua ja suurensuuria kukkia sekä kiipeilemään. Taapero oli ihan messissä ja jaksoi kierrellä ja ihmetellä. Kävimme myös katsomassa Kiasman vakionäyttelyn ja siellä Hissu sanoi yhden teoksen kohdalla "onpa pelottava", itse olin jotenkin yllättynyt, että minun pieni tyttöni osaa jo kuvailla tuntemuksiaan. Hissun suosikki Kiasmassa oli lentävä pinkki possu, jota piti vielä käydä katsomassa uudestaan juuri ennen lähtöä.

Kiasma Nykytaiteen museo on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin, ke-pe museo on auki jopa klo 20.30 asti, joten silloin siellä ehtii käymään hyvin myös työ- ja päiväkotipäivän jälkeen. Arki-iltana päivällisen jälkeen  olikin miellyttävä aika vierailla Kiasmassa, sillä siellä oli hyvin rauhallista ja teoksiin sai rauhassa tutustua. Kiasmassa järjestetään myös lapsiperheille suunnattuja pajoja, kuten Taaperoiden piipahduspaja tai Vauvojen värileikkiä. Lisäksi Kiasmassa on mukava kahvila, jonne pääsee helposti myös lastenvaunujen kanssa, joten oikein oivallinen lapsiperheiden kohde.

Kommentit (6)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016
1/6 | 

Ihana tuo kansikuva! Niinkuin aika moni muukin sun kuva <3 Iskee kuule aina kateus, että miks mä en osaa/ehdi/tajuu/viitsi kans kuvata tuollain hienosti. Ehkä mä kesän aikana saisin sun kuvien kannustamana otettua itseäni niskasta kiinni ja napattua sen oikean kameran kantoon.

Heidi_
3/6 | 

KIItos tästä vinkistä. Kävin tänään 1v1kk tyllerön kanssa ja oli kyllä hyvä näyttely lapsen kanssa kierrettäväksi vaikka pientä välillä vähän jännittikin. Ihanaa odotusaikaa ja kesää sinulle ja teidän perheelle :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hauska kuulla, että "uskaltauduit" taaperon kanssa Kiasmaan ja viihdyitte molemmat.

Kiitos tuhannesti tsempistä! <3 Aurinkoista kesää sinulle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla