Kaupallinen yhteistyö Messukeskus Helsinki kanssa

Kevään kivoin viikonloppu lähestyy! Lapsimessut järjestetään nimittäin Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.4.2017. Kyseessä on koko perheen tapahtuma, jossa on koettavaa, nähtävää ja shoppailtavaa kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Tänä vuonna messuilla on mukana yli 180 näytteilleasettajaa ja toiminnallisia asioita varten on avattuna aivan oma hallinsa.

Messuille on helppo tulla ja olla lasten kanssa. Esteetön itäinen sisäänkäynti on hyvä vaunujen kanssa kulkeville sillä täältä pääseen suoraan messualueelle ilman hissejä tai portaita. Vartioituun vaunuparkkiin voi jättää vaunut messujen ajaksi. Uutuutena on Hakolan sisustama alue, jossa saa nauttia omia eväitä. Imettäjille on varattuna imetyspiste messuhallin pohjoispäässä.  Legendaarinen vaippavarikko löytyy messuhallista ja tietysti wc-stä löytyy hoitotasoja. Tarkemmat tiedot näistä messukäyntiä helpottavista palveluista löytyy täältä.

Itse ajattelin mennä messuille jopa kahtena eri kertana, aikuisseurassa jolloin keskityn näytteilleasettajiin ja luentoihin ja sitten koko perheen voimin touhuamisasenteella. Keräsin tähän joitakin meidän perheen tyttöjä kiinnostavia asioita. Voit suunnitella oman messukäyntisi näppärästi suosikit-toiminnon avulla. Messutärppinä odottajalle/vauvojen vanhemmille annan Neuvolan, joka on uusi ohjelma-alue Lapsimessuilla.  Neuvolassa pääsee kuulemaan mm. aktiivisesta synnytyksestä, imetyksen aloittamisesta, lapsen varhaisesta vuorovaikutuksesta ja sormiruokailusta.  Messuilla kannattaa ehdottomasti tutustua vauvatarvikkeisiin, esim. Baby Wallabyn kauniit ja käytännölliset nukkumiseen ja kylpemiseen liittyvät tekstiilit (6h39), Stokken vaunut (6m2), Muumi Baby-vaipat (6n48) ja Whisbear - the humming bear (6k59). Messutärppinä leikki-ikäisille on erilaiset satuhahmot, joita näkee ympäri messuja kaikkina päivinä, vinkiksi että päivittäin hahmoilla on kulkue klo 11 alkaen 6-hallin portaiden alta Vekarat-lavalle. Tänä vuonna esikoiseni on siinä iässä, että hän haluaa varmasti päästä touhuamaan, joten me suuntaammekin Pajulahden peuhualueelle, Bobles + Lego Duplo seikkailualueelle sekä lasten liikennekaupunkiin. Ja ehdoton must-juttu on Mimmien konsertti. Monta muutakin äitiä, kuten minua kiinnostaa Lapsimessuilla varmasti lastenvaatteet. Itse suuntaankin mm. Blaan (6b30), For minis and mommies (he julkaisevat vaatemalliston messuilla!!) (6f28), KAIKO clothingin (ensiesittely messuilla!!) (6e21), Metsolan ( 6e48) ja Mellin (6d21) osastoille. Tulen myös pysähtymään Ipanaisen, Jollyroomin, Lilla companyn, MaxPlayn ja OMIN osastoilla.

Iloinen ja vauhdikas tapahtuma varmasti taas tulossa!

ARVONTA! Arvon yhdelle blogini lukijalle nyt 2 kpl pääsylippuja Lapsimessuille. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että Mitä erityisesti odotat näkeväsi/kokevasi Lapsimessuilla?. Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteen, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvonta alkaa n y t nyt ja päättyy sunnuntaina 9.4.2017 klo 19.00. Onnea arvontaan!

ps. Kannattaa muuten ottaa jo tässä vaiheessa seurantaan instassa heidi_joukolatar, sillä tulen arpomaan sielläkin lähiaikoina 2 pääsylippua Lapsimessuille.

Kommentit (76)

mminna
1/76 | 

Odotan näkeväni messuilla ihania lastenvaatteita ihanin tarjoushinnoin! ;) Ehkä vähän myös vaatteita äidillekin.... :)

Laurajavauva
3/76 | 

Mua kiinnostaisi nähdä oikeastaan ihan kaikki messuilla. En ole sielä koskaan käynyt, niin nyt voisi olla aika. Vauvaa ei vielä peuhupuoli kiinnosta, mutta sekin olisi kiva vilkaista tulevien vuosien varalle.

Vierailija
4/76 | 

Tuo uusi neuvola kiinnostaa näin pikkuvauvan vanhempana :) Ja tietty kaikki lastenvaatetarjoukset!

l_tiina_l
5/76 | 

Kaikki kivoimmat lastenvaatemerkit, joita pääasiassa myydään vain netissä, on messuilla nähtävissä.

Lemi
7/76 | 

Ei hirveästi varmaankaan kerkeä eri pisteitä tutkiskelemaan kun lasten kanssa tuonne lähtee joten varmsti se lasten leikki ja riemu puuhapisteillä.

PauliinaL
10/76 | 

Itse odotan kovasti eri luentoja! :) Sekä tietenkin messufiilisistä ja hyviä alennuksia.

Jelena
12/76 | 

Odotan kivoja touhuja, ystäviä ja tarjouksia. Pitkästä aikaa pääsen sinne uudelleen!!!

Vierailija
13/76 | 

Heippa, osallistun arvontaan ilomielin ☺

Viime vuonna olin messuilla 9kk vauvan kanssa. Tuolloin ihmeteltävää riitti, mutta jäin kaipaamaan rauhallista vaatteiden ja muiden lastentuotteiden katsomista. Niimpä aionkin tällä kertaa jättää lapsukaisen iskän hellään huomaan ja suunnata messuille tyttöporukassa. Suunnitelmissa vaateshoppailua sekä inspistä lastenhuoneen sisustukseen... 👌🏻

Vierailija
14/76 | 

Minulla olisi tänä vuonna aika laaja skaala nähtävää, kun on 6v ja 4v pojat plus viikkoja 19 raskaana <3 luennot ym. kiinostaisi kovasti sekä stokken vaunut. ja rietty kaikki ihanat vaate brändit 😂😍

Vierailija
15/76 | 

Nämä olisi ekat lapsimessut minulle, joten odotan ihan kaikkea! Erityisesti ehkä lastenvaatteita 😊

AnnikaJ
17/76 | 

Toivon että kolmen lapsen tätinä löytäisin messuilta uusia idiksiä mitä voisin tehdä veljenlasten kanssa :) 

Vierailija
21/76 | 

Koko perhe odottaa kivoja lastenpuuhapisteitä. Uudet lastenvaatemerkitkin pitää katsahtaa. Aiemmista vuosista olen oppinut että hurjia tarjouksia on turha odottaa, mutta kiva nähdä livenä monia vaatemerkkejä joihin olen törmännyt vasta netissä.

Vierailija
22/76 | 

Odotan saavani uusia peli/oppimis ym. ideoita tuolla touhukkaalle 2-vuotiaalle.

SuviR
23/76 | 

Odottelen ystävien näkemistä ja hyviä messutarjouksia :) Jos perhe lähtee mukaan, niin sitten tietysti kiva katsoa mitä kaikkea kivaa touhuttavaa löytyy lapsille.

Pitsi
24/76 | 

Odotan itse messuilta mukavaa puuhattavaa lapsille. Kaikki lastenkulttuuri näin lastenkultttuuribloggaajan näkökulmasta kiinnostaa tietenkin myös. En ole vielä perehtynyt ohjelmaan kovin tarkkaan, mutta ainakin Teatteri Hevosengän esitys varmasti mennään katsomaan. Lastenkirjatarjontaan aion myös perehtyä ja tutkia kotimaan matkailuun liittyviä kojuja. Myös jotain vaatteita aion katsella, luultavasti sekä itselle että lapselle.

Vierailija
25/76 | 

Odotan messuilta neuvola-pistettä, erityisesti sormiruokailu on ajankohtainen ja kiinnostava aihe :) kävin viime vuonna messuilla odottavana äitinä ja olisi kiva päästä sinne uudelleen nyt pienokaisen kanssa

Pampales
27/76 | 

Odotan ihan omaa aikaa ilman lapsia =) Messuilla on ihan oma fiiliksensä, niin mukava olla hulinassa mukana ja ihmetellä uutuuksia ja mahdollisesti tonkia penkolaareja =)

Vierailija
28/76 | 

Odotan kyllä messutarjouksia ja ihania vaatteita ja muuta, mutta ennen kaikkea sitä, miten innoissani tyttäremme siellä tulee olemaan!

HannaR
29/76 | 

Tää äiti taitaa odottaa eniten eri vaatemerkkejä. Tosin 3 lasta pitää huolen että ehditään koluta myös kaikki touhupisteet!

Niinam
30/76 | 

Odotan että pääsen ilman lapsia liikenteeseen ja hypistelemään lastenvaate osastoja ja katsomaan tarjouksia :)

Milla
31/76 | 

Odotan messuilta kivaa yhdessäoloa perheen ja läheisten kanssa sekä hyviä messutarjouksia! 🤗

Riida
32/76 | 

Neuvolan piste on varmasti mielenkiintoinen nyt kun raskausviikkoja on kasassa 29 ❤ Tietenkin myös ihanat merkkivaatteet houkuttaa, ja Stokken valikoima sisarusrattaiden osalta 😊 Luultavasti 2v poikamme lähtee mukaan messuhumuun eli hänen ehdoillaan kuitenkin mennä viipotetaan.

Nofu
33/76 | 

Odotan että päästään mieheni ja taaperon 1 v. 4kk kanssa kokemaan tunnelmaa ja shoppailemaan kotimaista lastenmuotia.

Vierailija
35/76 | 

Tarjouksia lähtisin metsästämään ja tutustuisin uutuuksiin. Poika varmasti tykkäisi tutustua välipalamaistiaisiin ja temppuilla leikkialueella 😊

Ansku76
36/76 | 

Viime vuonna olimme ensimmäisen kerran Helsingin lapsimessuilla ja tekemistä ja näkemistä riitti koko perheelle. Eniten aikaa tulisi varmasti vietettyä leikki-ikäisen kanssa kaikissa toiminnallisissa pisteissä missä pääsee itse osallistumaan ja sitten tietenkin ne loistavat messutarjoukset houkuttavat. Olisi aivan mahtava päästä messuileman. mukana arvonnassa :)

Minsku13
39/76 | 

Odotan näkeväni rakkaan ystäväni pitkästä aikaa ja yhdessä on tarkoitus shoppailla ihania lastenvaatteita.

Vierailija
40/76 | 

Menisin messuille yksin ja perheen kanssa. Viime vuonna lapset nauttivat erityisesti pienoismalleista, itsellä jäi vielä myyntirekit katsomatta.

Jiioo
41/76 | 

Kiinnostaa erityisesti lastenvaatteet ja Neuvolan piste. Esikoinen mukana, joten avoimin mielin mennään (ja avoimella aikataululla).

Ansa.83
42/76 | 

Menemme ystäväperheen kanssa messuille. Äidit ja perheen pienimmät kiertävät näytteilleasettajia läpi ja isit isompien kanssa sitten kiertävät vähän eri juttuja ja puuhailevat muuta kivaa!

Kuuri
43/76 | 

Odotan messuilta ehdottomasti eri näytteille asettajien tarjouksia sek uutuuksin esittelyjä. Tulevalle vauvalle olisi kiva löytää jotain samoin kuin esikoiselle.

JonnaTee
47/76 | 

Messutarjouksia ja gugguun osastoa.
Uusi vauva tulossa niin vauvalle joitakin tarpeellisia hankintoja.
Myös uusi koti ja uudet tuulet niin myös lastenhuoneen sisustus jutut ovat ajankohtasena.

Vierailija
48/76 | 

Odotan ainakin messutarjouksia ja kivoja uusia ideoita.Tarkoitus olisi ottaa vain vauva mukaan ja jättää isommat lapset isin kanssa kotiin.Jos kävisin kahtena päivänä messuilla voisi toisen päivän omistaa lasten viihtymiselle, mutta kokemuksen mukaan on vähän liian rankkaa jos koittaa yhtenä päivänä käydä kaikki läpi.

Vierailija
49/76 | 

Odotan näkeväni messuilla paljon ihania ja edullisia lasten vaatteita. Viime vuonna, kun vasta odotin esikoista, en oikein osannut ostaa messuilta vaatteita. Tänä vuonna aion korjata tilanteen.

saj
53/76 | 

Näin parikuukautisen tyttären äitinä neuvolan luennot olisi varmasti ajankohtaisia. Tietysti myös vaatteet kiinnostaa aina!

Junnu
54/76 | 

Esikoista odotetaan syntyvän kesäkuussa, joten mainitsemasi luennot imetyksestä yms kiinnostavat. Myös vauvanvaatteet ja muut messutarjoukset kiinnostavat :)

Susq
56/76 | 

Odotan lastenvaatetarjouksia ja puuhaa 4-vuotiaalle esikoiselle :) Äiti-tytär laatuaikaa myös <3

Jennyyyyy
58/76 | 

Mulla ei oikeastaan ole mitään tiettyä juttua messuilta mitä odotan, vaan luulen että olen yhtä innoissani kaikesta. Esikoinen syntyy heinäkuussa ja kaikki hankinnat ovat ajankohtaisia tällä hetkellä. :)

Maykup
59/76 | 

Messuilla haluan tutustua vauva-arkea helpottaviin tarvikkeisiin, ja ostaa odotusajan vaatteita! 😊

embe
60/76 | 

Paloauto taitaa olla ekana meidän käyntilistalla, toki muukin lastenpuuha kiinnostaa :)

Päivi K.
63/76 | 

Juuri noita mainitsemiasi uusien lastenvaatemallistojen lanseerauksia ja lastenvaatealeja ;)

Vierailija
64/76 | 

Haluan päästä tutustumaan tuplaratasvalikoimaan ja tottakai vaatteet kiinnostaa aina😊 kiitos muuten blogistasi, olen seurannut sinua nyt ehkä puolisen vuotta ja blogisi on nykyään yksi lempparini vaikka en ikinä kommentoi...

Kb
66/76 | 

2,5v voisi mennä isin kanssa kiertämään puuhapaikkoja ja minä vauvan kanssa tutkimaan sillä aikaa näytteilleasettajien pisteitä.

MarjaanaE
67/76 | 

Odotan toista ja esikoisen odotuksesta on jo kahdeksan vuotta. Tahtoisin siis mennä haistelemaan, mikä on näiden vuosien aikana muuttunut.

Tiia1517
Liittynyt10.4.2017
68/76 | 

Kahden taaperoikäisen ja kesällä syntyvän lapsen äitinä laaja skaala :vaatteet, vinkit, ja tarvikkeet. Erityisesti kantoreppu olisi hankinnan alla! Messuilla en ole koskaan käynyt ja olisi hienoaa päästä katsastamaan messutarjontaa läpi!

Vierailija
71/76 | 

Odotan näkeväni uusia merkkejä, uusia maistiaisia, lapsille kivaa kotiin vietävää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla