Olen nyt kahtena vuotena käynyt Lapsimessuilla, ensimmäisillä messuilla olin raskaana ja muistan saaneeni messuilta hyvää tietoa muun muassa synnytykseen ja vauvan ensihetkiin, viime vuonna puolestaan olin liikkeellä yksivuotiaan kanssa ja tänä vuonna olisi tarkoitus löytää kivoja juttuja meidän kaksivuotiaalle ja eilisen iloisen uutisen jälkeen luonnollisesti hakea tietoa hyvään odotukseen ja synnytykseen.

Tänä vuonna Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.4.2016. Joukolattaren Facebook-sivuilla arvotaan kaksi messulippua yhdelle onnekkaalle. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sen arvo on 18€. Lipulla pääsee myös OutletExpoon, Kädentaitotapahtumaan ja Model Expoon. La-su messukeskuksessa on myös Eläinystäväni-messut. Mutta siis arvonta tapahtuu täällä, tykkää Joukolattaresta facebookissa ja kommentoi siellä olevaa lippukuvaa. Arvonta päättyy facebookissa torstaina.

Kommentit (2)

FB
1/2 | 

Kiva arvonta, mutta pakko kommentoida, että tuo kilpailutapa on kielletty. Facebook ei enää salli kilpailuissa tuota, että pitää tykätä FB-sivusta, jotta voi osallistua kilpailuun. Voi pahimmassa tapauksessa mennä koko sivu kiinni.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kääk, apua! Kiitos vinkistä, pitääpä tutustua tarkemmin. Itse olen lukenut facebook-säännöistä, että ainoastaan "jaa tämä sivuillasi" käskyt olisi arvonnoissa kiellettyjä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla